APEX Yay ???

karakas44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar ;

Bir arkadaş Corsa C'ye yay alacak,ben eibach dedim ama o Apex diyor.Bende henüz alamamışken sizlere de bir danışayım dedim.APEX nasıldır acaba ??? Konforu falan iyimidir acep ??? 16" Jantlar ve 195/45/16 Lastiklerle kullanmayı düşünüyorum.

valla ben eibach kullanıyorum 3.5 cm çok iyi yol tutuş ayrıca konfordan tavis yok bence eibach al.Apexi tavsiye etmemişlerdi bana zaten çok sert demişlerdi

valla ben eibach kullanıyorum 3.5 cm çok iyi yol tutuş ayrıca konfordan tavis yok bence eibach al.Apexi tavsiye etmemişlerdi bana zaten çok sert demişlerdi

Hımmmm, Bende eibach istiyorum ama arkadaş tutturdu da apex alalım apex alalım die.Başımın etini yedi.Ayrıca fiyatıda uygun sanırım.Kur artışında Eibach'lar yükseldi bayağı.Apex kullanan varmı acaba saırım me-la-ku arkadaşımız vardı ?

H&R de kaliteli yaydır. 3cm düşürür. kullanmadım ama kullananlar iyi olduğunu söylüyor..

ben kullanıyorum dediğin gibi. ben oyle aşırı bır rahatsızlık farkı gormedim. hani sert konusuna açıklık getirmek için dedim. ama benim arabada amortisorler yuzunden heralde zıplama sorunu oldu. ki bir çok kişi de olmuş araştırdıgım kadarıyla. araba otobandaki kot farklarında salınım yaptıgı zaman burnu çok zıplıyor. bakalım ona da cozum arıyoruz. ama ben apex den memnunum. hem vıraj tutuşu hemde arabayı orantılı indirişi gayet iyi. tabiki eibach daha duyulmuş , ün yapmış. onu alman daha ıyı olabılır. ben denemedim eibach

ben kullanıyorum dediğin gibi. ben oyle aşırı bır rahatsızlık farkı gormedim. hani sert konusuna açıklık getirmek için dedim. ama benim arabada amortisorler yuzunden heralde zıplama sorunu oldu. ki bir çok kişi de olmuş araştırdıgım kadarıyla. araba otobandaki kot farklarında salınım yaptıgı zaman burnu çok zıplıyor. bakalım ona da cozum arıyoruz. ama ben apex den memnunum. hem vıraj tutuşu hemde arabayı orantılı indirişi gayet iyi. tabiki eibach daha duyulmuş , ün yapmış. onu alman daha ıyı olabılır. ben denemedim eibach

Hımmmm , Sanırım ben eibach yada vogland alacağım bu görüşle :D , Aracı sdc ben değil eşimde kullanıyor.Küçük bir rahatsızlıkta başımı yer :p Görüşler için teşekkür ederim :alkis:

koni yayda düşün bence önler 4 arka 2

yanlış anladın heralde. apex kullananlarda dediğim sorun oluyor diye birşey yok. yay kullanan bazı ınsanlarda olmuş bu sorun. amortisor kaynaklıymış. yanı ne yay takarsam takayım aynısı olacak. anladın. bana bu denk düştü bunu aldım. şu andada gayet memnunum. zıplama sorununu da amortisorleri sertleştirip haledeceğim. ama bence ailecek kullanıyorsanız yay takmayın. altı falan vurmaya başladı benımkının. 3 kişi kasislerde vuruyor. capraz gırıyorum. gerek yok boyle seylere.

bence de eibach hem yol tutus hem de konfor acısından en iyi tercih olacaktır.daha sert bi yay istiorum derseniz vogtland iyidir.

ben maxtrac kullanıyorum 3 ay filan oldu sanırsam gayet güzel...

Geri