APEX Yay ???

ya fıyat konusunda hepsı aynı zaten. sız tavsıyelere uyup bırını alacaksınız sadece

APEX kullanıyorum 1 aydır. 4cm lik bendekiler.Çok memnunum tavsiye ederim....

fk almayında ne alrısanız alın .. arabanın lastikleri falan berbat olmustu çıkarttım

Hııımmmmm o zaman dün gördüm bir yerde,Biri 190 liraya apex satıyor.Pazarlıkla 150'ye falan çekebilirim sanırım.Fiyatı iyimidir sizce ??? Sıfırına 350 Falan vermekten iyidir diye düşünüyorum da :)

yanlış anladın heralde. apex kullananlarda dediğim sorun oluyor diye birşey yok. yay kullanan bazı ınsanlarda olmuş bu sorun. amortisor kaynaklıymış. yanı ne yay takarsam takayım aynısı olacak. anladın. bana bu denk düştü bunu aldım. şu andada gayet memnunum. zıplama sorununu da amortisorleri sertleştirip haledeceğim. ama bence ailecek kullanıyorsanız yay takmayın. altı falan vurmaya başladı benımkının. 3 kişi kasislerde vuruyor. capraz gırıyorum. gerek yok boyle seylere.

Almayayım ama jantları takınca bu sefer yüksek kalacak eminim.Tek seferde işileri bitirip artık keyfine varamak istiyorum aracın :p

bencede takmışken taktır bütün yaylar genelde aynı ama konforda istiyorsan eibach tercih et.ama 150 liraya da apex alınır bence

apex oldukça sert, fk ondan da sert.yol tutuş kapasiteleri çok iyi ama takır tukur gider araba...

Geri