Araba fiyatları

Geçenlerde bende SEAT Leona meyillenmiştim.1.2 tsi style manuel liste fiyatı 50 bindi.nisandan bu yana araç 2 kez zam yedi 1 zam daha gelecek diyorlar,55 bin TL olmuş şimdi.astra gelse de piyasayı düzeltse.

Geçenlerde bende SEAT Leona meyillenmiştim.1.2 tsi style manuel liste fiyatı 50 bindi.nisandan bu yana araç 2 kez zam yedi 1 zam daha gelecek diyorlar,55 bin TL olmuş şimdi.astra gelse de piyasayı düzeltse.

En son 51.500 idi (3-4 gün önce) şuan 53.900...

Zam gelmeden önce (51.500) iken fiyatına göre alınabilecek çok iyi bir araçtı. (Hala öyle sayılır) Fiyatına göre çok çok dolu.

VW ne iştir anlamış değilim. Gidiyor millet sıraya giriyor. 5-6 ay bekliyor aracı almak için ama tüm bunlara rağmen 2015 in ilk beş ayında en çok satan marka VW. En yakın rakibine yaklaşık 10000 araç fark atmış durumda Türkiye de..:D

Sanırım şu deveye diken olayı harbiden doğru..:D

VW ne iştir anlamış değilim. Gidiyor millet sıraya giriyor. 5-6 ay bekliyor aracı almak için ama tüm bunlara rağmen 2015 in ilk beş ayında en çok satan marka VW. En yakın rakibine yaklaşık 10000 araç fark atmış durumda Türkiye de..:D

Sanırım şu deveye diken olayı harbiden doğru..:D

Bende işte gerçekten bunu anlamıyorum. Ben para verip neden beş ay bekleyeyim? Hadi diyelim çok satıyor firma o zaman depolarına doldursun araçlarını. ;) değil mi ama ...

Bende işte gerçekten bunu anlamıyorum. Ben para verip neden beş ay bekleyeyim? Hadi diyelim çok satıyor firma o zaman depolarına doldursun araçlarını. ;) değil mi ama ...

Ben corsa mı alırken VW polo ya bakmıştım. Aynı fiyata düz bir araç veriyorlardı. Her şey opsiyonel. Yalan olmasın corsa daki opsiyonlari ekleyince üzerine 3-5 bir şey koyup ASTRA ya terfi edebliyordum. O yüzden vazgeçmiştim VW den.

Ülke kotası var. İstedikleri kadar alıp satamıyorlar.

Ayrıca bekleyenlerin çoğunun 2. aracı var.
2. aracı olmadığı halde cebinde 80-90.000 tl parayla 6 ay dolmuşa binecek adama denilecek söz yok zaten. Ahmaklık bence.

Ki ben de bu yüzden Opel almıştım. Ama şimdi yedek aracım var ve daha elime ulaşmadan kar edebileceğim keyifli bir aracı neden beklememeyim?

Bence bu kar olayıda yine satış politikası yüzünden. Değerli madenlerin hatta pazarda satılan patatesin bile fiyatı belirlenirken piyasada bulunabilirliği göz önüne alınıyor. Dolayısı ile doğuş grubu malı getirmeyerek piyasayı yükseltiyor gibime geliyor.

Geri