Araba fiyatları

Valla abi dizel al derim ötv mtv indirimi olunca dizel benzinli makası epey kapanıyor.gerçi seçimde tek parti çıkmadı dolar şimdiden 10 Kuruş zamlandı.kriz kapıda olabilir.

Hayırlısı olsun bakalım ;) seçim konusunda ise millet yeter artık. Bunca zaman bekledik bekledik icraat yok. O zaman buyurun bundan sonra siz ayıklayın pirincin taşını dedi. Ayıklasınlar.

Olcay bu indirimsiz 50 bin tl değerinde HB kasa olacak bana sorun çıkarmayacak hangi aracı tavsiye edersin? Otomatik olacak.
abi sifir alicaksin zaten c segmentinde otomatik 50 bin liraya adam akilli araba yok , wv nin sifir fiyatlari ve egolari ederinden kat kat fazla , renault clio otomatik su edc ler guzel fakat sikintili diyorlar , honda jazz in tipini cok sportif buluyorum otomatigini i-shit nasildir bilmiyorum ama robotize bir sanjiman her kosulda , hyundai i20 nin dolu modeli cvt sanjiman ile tadindan yenmez gibi ama hyundai kalitesine hala guvenebilmis degilim ic trimi soyulan , direksiyonu pul pul dokulen arabalardan ne hayir gelir o ayri bir konu ama 5 yil gatantisinin ekmegini bol bol yersin gibi :) , opel corsa yenilenen yuzuyle her ne kadar hos gorukmesede ozellik bakimindan doldurulabiliyor (arka camlari saymazsak) direksiyon isitmasina kadar alabiliyosunuz ve 6 ileri tam otomatik guzel bir sanjimani var , skoda fabiada gayet hos bir araba hatta scout modelinin otomatigi cok sahane olur hemde sw kasa ben bayiliyorum tipine ama dsg riski eger bir risk olmaktan cikarsa , sayilabilecegim arabalar bunlar Nadir abim aralarinda sececeklerim eger var ise ilk sirada skoda fabia scout combi DSG , ikinci sirada 5 yil garantisi ile biraz dolu bir i20 cvt , ucuncu sirada ise yeni opel corsa :) ( bu arada abi ford b-max 1.6 benzinlisinin 6ileri povershift sanjimanli modeli var internetten fiyat listesi guncelleniyor diyor , ama ben zamaninda bayagi arastirmistim gayet kaliteli ve guzel bir araba eger 50 bin tl gibi bir fiyati var ise ilk veya ikinci siraya bunu koyardim)

Abi maddi durumun nasıl bilmiyorum ama elinde ucuz araç alma imkanı var.sana problem çıkartmayacak araba al.bak pego 2008 demişsin güzel seçim 3008 de alabilirsin.ama şöyle bir durum var,bizim bir komşumuz var Onunda özel durumu var,6 -7 sene evvel Indirimle Passat almıştı,geçen sene sattığında anında satıp aldığı parayla Yine indirimle Sıfır passata geçti.malesef pego Citroen cok değer kaybediyor ama Yakıt tüketiminde asla üzülmezsin.golf yeterse 1.2 golf otomatik alın sıfırı 67 civarı sanırım.

Abi maddi durumun nasıl bilmiyorum ama elinde ucuz araç alma imkanı var.sana problem çıkartmayacak araba al.bak pego 2008 demişsin güzel seçim 3008 de alabilirsin.ama şöyle bir durum var,bizim bir komşumuz var Onunda özel durumu var,6 -7 sene evvel Indirimle Passat almıştı,geçen sene sattığında anında satıp aldığı parayla Yine indirimle Sıfır passata geçti.malesef pego Citroen cok değer kaybediyor ama Yakıt tüketiminde asla üzülmezsin.golf yeterse 1.2 golf otomatik alın sıfırı 67 civarı sanırım.

Onu çok düşündüm ama şu dsg olayından resmen ödüm patlıyor. İndirimli fiyat olarak kırk bin gözden çlktım.

Onu çok düşündüm ama şu dsg olayından resmen ödüm patlıyor. İndirimli fiyat olarak kırk bin gözden çlktım.

Abi senin ihtiyacın tam olarak ne?suv mu d segment sedan mı yoksa Astra sedan gibi bir araç yeter mi?benim çocuklar olsa Astra dizel sedan alır arkama bakmazdım ya da yeni gelecek insignia dizel.veya pegeout 2008 ya da 3008 dizel alırdım otomatik şanzımanı sorunsuz.ama Dediğin paralara alınır mı zor.ama dsg alma yarın bir gün bozulur 5 sene elinden de çıkaramazsın perişan olursun.

Şu an fiyata göre 2008 Active eat6 tam otomatik 66300 liste fiyatı.3-5 bin düşerler ama ben 65 bin diyeyim.65/1.45 yapınca araç sana 44-45 arası bir şeye mal oluyor.ama araç çok fazla geniş değil gidip incelemen bakman Lazım.şanzıman tek kavrama bir Japon Firması üretiyor ben test edip beğendim.

Abi senin ihtiyacın tam olarak ne?suv mu d segment sedan mı yoksa Astra sedan gibi bir araç yeter mi?benim çocuklar olsa Astra dizel sedan alır arkama bakmazdım ya da yeni gelecek insignia dizel.veya pegeout 2008 ya da 3008 dizel alırdım otomatik şanzımanı sorunsuz.ama Dediğin paralara alınır mı zor.ama dsg alma yarın bir gün bozulur 5 sene elinden de çıkaramazsın perişan olursun.

Şu an fiyata göre 2008 Active eat6 tam otomatik 66300 liste fiyatı.3-5 bin düşerler ama ben 65 bin diyeyim.65/1.45 yapınca araç sana 44-45 arası bir şeye mal oluyor.ama araç çok fazla geniş değil gidip incelemen bakman Lazım.şanzıman tek kavrama bir Japon Firması üretiyor ben test edip beğendim.

Zaman olursa gidip bir inceleyim bakalım pejoyu. ;-)

Abi sen bi aralar yeti falan beğeniyordun. Onların fiyatları nasıl, piyasada çoğalmaya başladı.

Abi sen bi aralar yeti falan beğeniyordun. Onların fiyatları nasıl, piyasada çoğalmaya başladı.

Araba çok güzel aslında bire bir inceledim. Aracın boş ağırlığı 1400 kg kadar ama harbi kemik gibi duruyor. Gel gelelim oda DSG sistem işte bu DSG sistem olunca birde netten DSG hakkında çok fazla olumsuz yorum var. Netten epey inceledim. Videolar da var. Şans işi ama sorunsuz bindim diyen çok az yorum var. Hatta adamlar 20 000 km de dağıldı balata sıyırdı diyen çok sayı da kullanıcı var. O zaman da insan ister istemez koruyor.

Elbette biraz şans işi fakat, ben 20.000 km de dağılacağını düşünmüyorum. Volkswagen peynir ekmek gibi satıyor. millet parayı yatırım aracını 3-5 ay sonra alıyor. skoda olmasından dolayı fiyatıda emsallerine göre uygun. Bence düşünülebilir.

Elbette biraz şans işi fakat, ben 20.000 km de dağılacağını düşünmüyorum. Volkswagen peynir ekmek gibi satıyor. millet parayı yatırım aracını 3-5 ay sonra alıyor. skoda olmasından dolayı fiyatıda emsallerine göre uygun. Bence düşünülebilir.

İşte Mustafa bende bu bizim milletimizin araç alma işini bir türlü çözemedim ya. Şimdi VW grubu araç satarken dolar kurunu baz alıyor. Elimizde araç yok ver parayı bilmem artık ne zaman gelirse aracı o zaman alırsın diyor ve milletimiz hemen hopppp alıyor. İyi de ben parasını verdiğim araca bir hafta içinde binmek isterim. Sanki araç almıyor hacı yolu bekliyorum :) sanırım bu durum ülkemize has olsa gerek. Suzuki de buna benzer bir uygulama vardı yanılmıyor isem yıl olmuş 2015 ama adamlar 2014 model araç satıyor. Soruyorsun neden diye? Elimizde var ondan iyi de eliniz de varsa eritmek için fiyat kırın kalmasın ama yok. Biz istediğimiz fiyata satarız alan alır almayan da almasın :) ne garip işler ya...

Geri