Malisef durum böyle. arz talep meselesi. Parayı versen bile aracı alıncaya kadar zam gelirse aradaki farkı da istiyorlarmış. 2. elinin yüksek olması nedeni ile millet katlanıyor sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malisef durum böyle. arz talep meselesi. Parayı versen bile aracı alıncaya kadar zam gelirse aradaki farkı da istiyorlarmış. 2. elinin yüksek olması nedeni ile millet katlanıyor sanırım.
Bu arada dün itibariyle VW grubuna 400-1000 TL arasında yeniden ZAM GELDİ... Opel'de ses yok henüz.
Yaklaşık 1,5 aylık bir sürede 2. zam oluyor bu...
İndirm hakkım var hesaplattım araç engelli indirimi ile fiyatı 47 düşüyor. Ama böyle bir araca bu kadar para verilir mi? Diye düşünmeden edemedim. Bu rakama her ne kdar opel sevmesem de taş gibi opel alırım o kesin. Araba da bir kopluk hissi alamadım. Her ne kadar dıştan bakıldığın da kocaman dursa da içi çok dar. Nasip olursa birde pejoya bakacağım onun da 2008 çok hoşuma gidiyor. Es son olmazsa opel corsa hehe
2008 e zahmet edip bakma bence. Geçen benim 6 yaşındaki kızımla gidip şöyle bir bakalım dedik. İkimizinde gözü 3008 de kaldı. Gerçi 3008 alacak olsam üstüne 3-5 daha koyar mercedes bakarım..
Akif ama 3008 de al beni der bir havası var
Bana göre bu zam yapanlar sadece fırsatçılık yapıyorlar. Aman dolar yükseldi. Aman şu oldu bu oldu diye. Ya değilse şu anda ülke de araç fiyatlarının bu kadar zamlanmasına gerek yok.