Ynt: Araba Nasıl Yıkanır
Merhaba aracınızı yıkamak için kullandığınız yıkama makinenizi nerden aldınız? Kullandığınız şampuanlar ne marka? Bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler.
hakkinenk link' Alıntı:Onu bunu bilmem. Bugün rahat ettim araç yıkama konusunda. Öift kova yöntemi yorucu oluyordu hem de ister istemez ıslanıyordum. Yazın iyi güzel de kışın çekilmiyor. Geçen gün basınçlı yıkama makinama monte edilen sipariş verdiğim foam lance aparatım geldi. Atas dls125 şampuanla beraber. Haftasonu ve 1 ay aracla ilgilenecek vaktim olmayacağı için bugün işten kendime bir boşluk yaratıp foam lance'si denedim. Sonuç: Oh be..! Elim kolum ıslanmadan aracı yıkadım desem yeridir. Aracın üstünde 3 haftalık kir vardı. Köpük banyosuyla yıkamak pratik oldu. En ufak bir kir tabakası kalmadı. Jantların temizlenmesinden şüpheliydim, çok güzel temizledi. Sadece bana güderiyle silmek kaldı.
Merhaba aracınızı yıkamak için kullandığınız yıkama makinenizi nerden aldınız? Kullandığınız şampuanlar ne marka? Bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler.