volvo nun 1.6 ları rezalet eski kasasıda yeniside bizim komşuda yeni kasa metalik grisi var çok boş araba sadece volvo olduğu içinde o para verilmez bence komşuda satıyor alıcısı yok adam 1 senedir satılığa koydu sadece arıyorlar.. ben araba ararken bana satmaya çalışmışdı o sıra epey bir arabayı incelemiş hakkında şeyler okumuşdum aldım sürdümde arabasını hemde epey beylik düüznden beşiktaşa git gel falan yapdım öyle amanda aman bir araç değil ama yeni kasanın görüntüsü çok dikkat çekiyor o bir gerçek minyatür amerikan araçlarına benziyor..
ben s60 da kullandım volvo alınıcaksa kesinlikle s60 derim eski ynei farketmez harika bir araba station wagonlarıda çok güzel volvonun station wagonlarının cross country leri var 4x4 onlar şahane hem spor hem aile işi hem dağ taş bayır asfaltın olmadığı yerde de gider çok amaçlı bir araba t4 t5 şimdi d4 d5 leride çıkdı onlarada lafım yok ikinci elleride çok ucuz alınır yani ikinci elden kelepire ama aldınmı sürücen dediğin gibi satmayı düşünmiycen aldınmı 10 yıl binerim arkadaş diyicen çünkü araç öyle bir araç yani al oğluna sakla
bu dediklerim ama kesinlikle volvonun 1.6 ları için değil bu 1.6 lar ben volvo gözüyle bile bakmıyroum zaten.