araba tavsiyesi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 30.000 ytl civarı sıfır araç tavsiye edermisiniz. Depoyu doldurduğumda acaba ne kadar yaktı diye kara kara düşünmeden gezebilecegim bi araç olursa iyi olur. Düşündüğüm araçlar opel astra classic, yeni ford focus hb, pegeot 207 . yada bunların dışında bütçemi fazla aşmayan araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

Wv Golf 6
Ötv inmeden önce 36000 dan başlıyordu fiyatları...bir bak istersenn..Tabi kaldıysa... :D

astra hb 1.3 cdti ;)

ÖTV indiriminden sonra yeni wv Golf En çok talep gören araç bir incele.
Sitede alan inceleyen arkdşlar var tavsiye ediceklerdir.

yakıt konusu eğer onemlıyse focus... ama ben focus alacagıma 2. el bir volvo s40 alırdım. en azından 3-5 sene yoluma bakardım. kafam rahat olurdu

ekonomi istiyorsan vw dizelleri 2005 in en az yakan araçları seçildi dünyada golf passat kendi sekmentlerinde

vectra 2.0 cdx ten clio 3 dizele geçti arkadaşım.. çok rahat etti yakıt konusunda düşünmeden geziyo.. ama tabi vectranın yanında bu araba deil dio o ayrı.. hızlanması durması viraj alması.. ama sonuçta kötü arabada deil

yakıt konusu eğer onemlıyse focus... ama ben focus alacagıma 2. el bir volvo s40 alırdım. en azından 3-5 sene yoluma bakardım. kafam rahat olurdu

volvo nun 1.6 ları rezalet eski kasasıda yeniside bizim komşuda yeni kasa metalik grisi var çok boş araba sadece volvo olduğu içinde o para verilmez bence komşuda satıyor alıcısı yok adam 1 senedir satılığa koydu sadece arıyorlar.. ben araba ararken bana satmaya çalışmışdı o sıra epey bir arabayı incelemiş hakkında şeyler okumuşdum aldım sürdümde arabasını hemde epey beylik düüznden beşiktaşa git gel falan yapdım öyle amanda aman bir araç değil ama yeni kasanın görüntüsü çok dikkat çekiyor o bir gerçek minyatür amerikan araçlarına benziyor..

ben s60 da kullandım volvo alınıcaksa kesinlikle s60 derim eski ynei farketmez harika bir araba station wagonlarıda çok güzel volvonun station wagonlarının cross country leri var 4x4 onlar şahane hem spor hem aile işi hem dağ taş bayır asfaltın olmadığı yerde de gider çok amaçlı bir araba t4 t5 şimdi d4 d5 leride çıkdı onlarada lafım yok ikinci elleride çok ucuz alınır yani ikinci elden kelepire ama aldınmı sürücen dediğin gibi satmayı düşünmiycen aldınmı 10 yıl binerim arkadaş diyicen çünkü araç öyle bir araç yani al oğluna sakla :D

bu dediklerim ama kesinlikle volvonun 1.6 ları için değil bu 1.6 lar ben volvo gözüyle bile bakmıyroum zaten.

yani bende bunu hayatımın hıcbır donemınde anlamadım anlayamayacagım. allah korusun ekonomik dar boğaza girmediğim surece ben vectra dan ınıp clio ya binmek istemem. her ne olursa olsun. sonuçta hayatta var olan herşey bizim lüksümüz ve konforumuz için. bence en azından corolla 1.4 d4d gibi birşey almalısınız. o da yeni kasa olmak kaydıyla..

volvo nun 1.6 ları rezalet eski kasasıda yeniside bizim komşuda yeni kasa metalik grisi var çok boş araba sadece volvo olduğu içinde o para verilmez bence komşuda satıyor alıcısı yok adam 1 senedir satılığa koydu sadece arıyorlar.. ben araba ararken bana satmaya çalışmışdı o sıra epey bir arabayı incelemiş hakkında şeyler okumuşdum aldım sürdümde arabasını hemde epey beylik düüznden beşiktaşa git gel falan yapdım öyle amanda aman bir araç değil ama yeni kasanın görüntüsü çok dikkat çekiyor o bir gerçek minyatür amerikan araçlarına benziyor..

ben s60 da kullandım volvo alınıcaksa kesinlikle s60 derim eski ynei farketmez harika bir araba station wagonlarıda çok güzel volvonun station wagonlarının cross country leri var 4x4 onlar şahane hem spor hem aile işi hem dağ taş bayır asfaltın olmadığı yerde de gider çok amaçlı bir araba t4 t5 şimdi d4 d5 leride çıkdı onlarada lafım yok ikinci elleride çok ucuz alınır yani ikinci elden kelepire ama aldınmı sürücen dediğin gibi satmayı düşünmiycen aldınmı 10 yıl binerim arkadaş diyicen çünkü araç öyle bir araç yani al oğluna sakla :D

bu dediklerim ama kesinlikle volvonun 1.6 ları için değil bu 1.6 lar ben volvo gözüyle bile bakmıyroum zaten.

ben volvonun yenı kasasında bahsedıyorum zaten. s40 1.6d gayet hoş bir araç. hem ekonomiden bahsedilip hem 2.0d den bahsedemeyiz değilmi. o yuzden 1.6d hem tatmınkar gidişe sahip, hemde gayet hoş bir kasa ya..

nitekim 35-36 bin liralara 2. ellerini bulmak mumkun. heleki otv ındırımınden sonra..

Geri