araba tavsiyesi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim arkadaşlar . Borca girmeden mal sahibi olunmuyor onu anladım :D onun için birazda borca girip 0 almayı düşünüyorum fordda çok güzel bi kampanya var.

son kasa fiesta dizel derim.ekonomık ve spor:)

Bana kalırsa burda bir ikilem var.

Ben şahsen hafta içi az yakan bir arabayla işe gidip aynı arabayla hafta sonu gezmeyi, hafta içi otobüse binip haftasonu lüx arabayla gezmeye yeğlerim.
Konumuz rahatlıksa eğer, 5 gün plastikte (otobüs) oturup hatta belki oturamayıp, 2 gün deri döşemede (lüks araba) oturmaktansa, 5 gün kumaşta (orta sınıf araba) oturmayı tercih ederim.

Çok yakın bir arkadaşım vectrasını sattı UNO aldı LPG li, "6 ayda benzin parasından edeceğim tasarrufla daha iyi bir araba alırım" diyor. Benim arkadaşım geçici ekonomi amacıyla yaptı bu değişikliği, ama içinde bulunduğumuz ortamda bazı insanlar "MECBUREN" bu tarz değişiklikler yapıyorlar. Allah kimsenin başına vermesin!

zaten öyle bir zihniyete bürünsem elimdeki mevcut aracı o arkadaş gibi bende satarım gider ya uno ya ford ka ya palio 1.2 kısaca 5 i geçmiycek bir araba alırdım 1.2 falan

geri kalan parayıda 7-9 ay bekletir o sıra üstüne biraz ekler ikinci elden gider bmw 7 kasa mercedes e kasa volvo s60 audi a6 yada a8 jaguar s type saab 9-5 aero falan aklıma gelmeyen daha pek çok süper lüks kasa araçlar var onlardan bir tane alırdım zevkime göre sonuçda bu gün 98 model bir 7.40 25 milyara almayanı dövüyorlar zaten o tip araçlarda yaşının önemi yokdur.. 1 depo benzin alsam sırf hafta sonu ve özel günlerde yada keyfime kullanıcağım için bir ayda ancak 1 depo benzin gider.

ama şu anki vectramda öyle ölücülük yapıcak kadar çok deli bir benzin tüketimi yok dediğim gibi önce alternatifler var lpg gibi yazları benzin yüükünü hafifletmek için basit ucuz bir scooter almak gibi v.b :)

arkadaşlar ;
Yeni Astra HB1.3 CDTi Dizel - 90 HPHB Essentia
Yeni Astra HB1.3 CDTi Dizel - 90 HPHB Enjoy
Yeni Astra HB1.3 CDTi Dizel - 90 HPHB Cosmo

bu üç modelin özellikleri neler farkları nedir ?

Türkiyedeki Fiytlarini bilmiyorum ama ya 1 lik BMW (116i yada 118d) bence cok iyi bir araba yada bazi arkadaslarin dedigi gibi Golf VI tavsiye ederim

BMW 1 in içi astra ya göre daha dar. Ben bayaa bi bunalıyorum 1'in içinde

evet sıfır faizli kredi imkanları var. heleki ford focus titanium paket 1.6 tdci 37 bin liraya düşmüşken, bunlar kaçırılmaz fırsatlar. bence değerlendirmeli. ford u gerçekten tavsıye ederım konfor olarak.. bizde ford honda opel var.. honda ve ford aynı sınıf , opel ise bir alt sınıf. gerçekten ford suspansıyon olarak en konforlusu. honda ise yol tutuş, ve otoban perfomansı sessizlik ve koltuk kalitesi olarak en iyisi. opel alt sınıf oldugu ıcın kategorizasyona almadım

hondanın yol tutuşu opelden iyi mi ?? sendeki hondadan arkadaşımda var 190 civarı hızlara çıktığında hiçte öyle oturaklı bir araba değil... hondanın içeri yol sesi almasıda bilinen bişey fanatiklik olsun diye yazmıyorum hondaları severim almayıda düşünürüm... focusa gelince gerçekten kullanımı zevkli ama trend değil ghia olmalı trendin iç mekanıyla ghia arasında dağlar var...

Son düzenleme:
hondanın yol tutuşu opelden iyi mi ?? sendeki hondadan arkadaşımda var 190 civarı hızlara çıktığında hiçte öyle oturaklı bir araba değil... hondanın içeri yol sesi almasıda bilinen bişey fanatiklik olsun diye yazmıyorum hondaları severim almayıda düşünürüm... focusa gelince gerçekten kullanımı zevkli ama trend değil ghia olmalı trendin iç mekanıyla ghia arasında dağlar var...

turker cım honda nın ben yol tutuşundan hıc sorun yaşamadım. gayet guzel yol tutuyor. bıde standart lastıklerım mıchelın primacy gayet ıyı. o yuzden de olabılır. belli surrat ten sonra ruzgarlı havada savurma yapıyor ama yol tutuşuyla alakası yok bunun. araç kalıp olarak ruzgarı kucaklamaya çok musaıt. eee 1150 kg gıbı bır rakam olunca da ruzgar dan etkılenmesı gayet normal .. ben yol tutuşu derken vıraj performansı ve ruzgarsız havada yola sarılmasından bahsettım. benımde dedıgım ford focus modelı tıtanıum paket zaten. tam bılgım olmamakla beraber benım bıldıgım tıtanıum lar en ust paket.. ayrıca ford lar da baskı balata sorunu var. bızde ford focus var 2004 model. 3. kez baskı balata deıştırdık. fıyatları da servıste cok ucuk. 1500 gıbı lıraları buluyor. bılyasıydı oydu buydu. bızım araba da focus 1.8 tdci...

turker cım honda nın ben yol tutuşundan hıc sorun yaşamadım. gayet guzel yol tutuyor. bıde standart lastıklerım mıchelın primacy gayet ıyı. o yuzden de olabılır. belli surrat ten sonra ruzgarlı havada savurma yapıyor ama yol tutuşuyla alakası yok bunun. araç kalıp olarak ruzgarı kucaklamaya çok musaıt. eee 1150 kg gıbı bır rakam olunca da ruzgar dan etkılenmesı gayet normal .. ben yol tutuşu derken vıraj performansı ve ruzgarsız havada yola sarılmasından bahsettım. benımde dedıgım ford focus modelı tıtanıum paket zaten. tam bılgım olmamakla beraber benım bıldıgım tıtanıum lar en ust paket.. ayrıca ford lar da baskı balata sorunu var. bızde ford focus var 2004 model. 3. kez baskı balata deıştırdık. fıyatları da servıste cok ucuk. 1500 gıbı lıraları buluyor. bılyasıydı oydu buydu. bızım araba da focus 1.8 tdci...

yol tutuşta tabi ki lastiklerin etkisi çok büyük ama hondanın yol tutuşu opelden iyi dir diye genelleme olmaz vectranın yol tutuşu accordan kötüdür astranın yol tutuşu civicten iyidir gibi desen tamam sen corsayla civic i karşılaştırırsan tabi civic daha iyidir ;)

palio 1.2 van + sıralı lpg ekonomik olur arkadaşım hem tek kapı hem eşya taşırsın van olduğu için içinde yatarsın bile ekonomikde olur 5-6 dan fazlada vermessin ikinci elde geri kalan paraylada doğru dürüst bir araba al kendine :D

şaka yapıyorum :D sen gene arkadaşları dinle

bu arada honda yol sesini içeri alıyor accordundan tutda jazzına kadar ama güzel araçlar alınıcak araçlar yengemde var orjinal honda civic euro 96 dan beri ilk sahibi araç hor kullanmanın kralını yaşıyor ama bu zamana kadar en ufak akarı kokarı olmadı bir o kadarda bizim sülalenin stepne aracı gibi bir şeydir :D arabasını satan kaza yapan yengemden arabayı ister yeni araba alana kadar :D

Her ne kadar yerden yere vurasakta ekonomi de renault baş sıralarda geziniyor. tercihlerinin arasına clio 3 1,5 dcı ekle

Geri