Arabama boya koruma yapmak isteyen var mı? ((:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arabama boya koruma yapmak isteyen var mı? ((:

mrt54 link' Alıntı:
Abi dediğin ürünler ile senin arabaya bizim forumda uygulama yapabilecek olan nano işinden anlayan olmayabilir :D

Bacanak nano kısmına çok takılmıyorum, sadece uygulama kısmı bile bana yeter artar. ((:

firstemperor link' Alıntı:
aslında istanbulda bu işi iyi yapan arkadaşlarımız var, NumberZOne bunlardan birisi mesela. çalışmalarını çok beğeniyorum  special_Yeah
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=10697.0

Kendimi şu kadın programlarına çıkıp devlet bize baksın diyen tipler gibi hissettim bir an. ((:

NumberZOne arabamı kurtarsın, buradan sizin aracılığınızla NumberZOne'a sesleniyorum. İmdat. ((:

OGOKTAS link' Alıntı:
Doğan Ankara'ya ençok bu nedenle imreniyorum, ekip çok sağlam biz sadece malesef mangaldan anlıyoruz :)

Cidden öyle abi ya. Biz Tonton, mangal derken arabaları yürütseler olduğumuz yerden hiç sorgulamadan metrobüse atlar döneriz eve. Ankara ekibinin araçlarında haydarlar, alarmlar, her renkten yanıp ortalığı yakan ledler, vs. Adamlar olaya hakim.

Doğan başkan, gel biz buluşup o senin ürünleri ekmeğe sürüp yiyek arabaya sürecek adam bulamayız :)

burakkarsli link' Alıntı:
Cidden öyle abi ya. Biz Tonton, mangal derken arabaları yürütseler olduğumuz yerden hiç sorgulamadan metrobüse atlar döneriz eve. Ankara ekibinin araçlarında haydarlar, alarmlar, her renkten yanıp ortalığı yakan ledler, vs. Adamlar olaya hakim.

Doğan başkan, gel biz buluşup o senin ürünleri ekmeğe sürüp yiyek arabaya sürecek adam bulamayız :)

Desene kaldı benim ürünler yine benimle. ((:

Olmadı ben bunları Cif gibi sıkayım arabanın üstüne bezle de ovayım sonra World Detailing Lovers Allience üyeleri bir gün iş çıkışı beni sniper'la vursun. ((:

Beyler bi cumartesi bulusalim guzel bi temizlik yapalim ben varim.

BÜLENT link' Alıntı:
Beyler bi cumartesi bulusalim guzel bi temizlik yapalim ben varim.

Cif gibi sıkıyor muyuz şimdi boya korumayı arabanın üstüne? ((:

GNSpower link' Alıntı:
Cif gibi sıkıyor muyuz şimdi boya korumayı arabanın üstüne? ((:
Ben gosteririm sana doğan bu h.sonu işim var ondan sonraki haftasonu bulusuruz hep beraber hem muabbet ederiz hem ufaktan takiliriz

Ne güzel bulusun arkadaslar muhabet iyidir

BÜLENT link' Alıntı:
Ben gosteririm sana doğan bu h.sonu işim var ondan sonraki haftasonu bulusuruz hep beraber hem muabbet ederiz hem ufaktan takiliriz

27-28 Eylül hafta sonu bence de hiç fena durmuyor, 2 Kasım'a kadarki müsait olduğum tek hafta sonu olabilir tanışma, bayram, GS - fb derbisi, nişan, vs. işlerinden abiler. Mutlaka da olmak istiyorum yanınızda, ona göre.

Şimdi kesin 11 Ekim'de yapalım dersiniz :)

burakkarsli link' Alıntı:
27-28 Eylül hafta sonu bence de hiç fena durmuyor, 2 Kasım'a kadarki müsait olduğum tek hafta sonu olabilir tanışma, bayram, GS - fb derbisi, nişan, vs. işlerinden abiler. Mutlaka da olmak istiyorum yanınızda, ona göre.

Şimdi kesin 11 Ekim'de yapalım dersiniz :)
Tamam karsli 27 veya 28 eylulde hasbahcede cimenlikte bulusuruz alan genis nasilolsa.

Geri