Arabama boya koruma yapmak isteyen var mı? ((:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arabama boya koruma yapmak isteyen var mı? ((:

OGOKTAS link' Alıntı:
Sağol Bülent abi Cuma zaten bir aksilik olmazsa çıkacak, evde ikitane küçük yeğen var eşimle onlarla ilgileneceğiz arada bir imkan olursa kaçarım

Abi çok geçmiş olsun. İnşallah güzel bir şekilde geçer ameliyat da seni de görme şansımız olur.

MeRt link' Alıntı:
Doğan abi bildiğin üzere sende mevcut olan aynı setten bende de var ama bende bir türlü fırsat bulamadım uygulamaya.  :(
Hatta bir ara ֜sküdar'daki şubelerine gidip işçilik ücreti karşılığında yaptırmayı düşündüm ama benim el emeğim olsun dedim ve evde bir kenarda duruyor.  :)
Doğan abi benim bilgi ve tecrübe birikimi mevcut, bana yardımcı olabilecek bir dostum var.  :)
19 Eylül - 2 Ekim arası Antalya, Datça ve Bodrum güzergahında bir gezintim olacak. Döndüğüm zaman boya koruma işini beraber halledebiliriz istersen.  greatt

Adam gibi adamın tatil rotası da süper, yardım şekli de. Helal olsun :)

burakkarsli link' Alıntı:
Abi çok geçmiş olsun. İnşallah güzel bir şekilde geçer ameliyat da seni de görme şansımız olur.

Sağol Burak âmin inşallah

OGOKTAS link' Alıntı:
Abiler kardeşler dostlar bu aralar benim kafa bulaşık teli konuyu baştan sona okudum hepinize katılıyorum diye toplu bir cevap vereyim :) 25 Eylül Perşembe kız kardeşim küçük bir operasyon geçirecek Cuma çıkacak bir ihtiyaç durumu olmazsa katılmayı çok istiyorum inşallah görüşürüz

Abi geçmiş olsun şimdiden. Umarım çarçabuk iyileşir.

OGOKTAS link' Alıntı:
Abiler kardeşler dostlar bu aralar benim kafa bulaşık teli konuyu baştan sona okudum hepinize katılıyorum diye toplu bir cevap vereyim :) 25 Eylül Perşembe kız kardeşim küçük bir operasyon geçirecek Cuma çıkacak bir ihtiyaç durumu olmazsa katılmayı çok istiyorum inşallah görüşürüz

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Geçmiş olsun Özdemir, Allah acil şifalar versin kardeşine

OGOKTAS link' Alıntı:
Geçmiş olsun abi

Çok Sağolun abiler kardeşler dostlar, çok şükür önemli bir durum yok uzun zamandır ertelediği basit bir operasyon, Kasım ayında doğum izninden dönüp işe başlayacak aradan çıksın istiyor

GNSpower link' Alıntı:
Aha! Polisaj makinası falan var mı? (:

İstemediğin kadar var abi.  greatt
Arkadaş bu tarz alet ve edevatlara baya meraklı. Garajında basınçlı araç yıkama makinesi, kompresör, polisaj makinesi, elektrikli testere vb. cins cins 50 tane alet var. Müsait kapalı alanımızda mevcut.  :)
Kısacası tatil dönüşü konuşuruz abi.  greatt

burakkarsli link' Alıntı:
Adam gibi adamın tatil rotası da süper, yardım şekli de. Helal olsun :)

Eyvallah abicim, sağ olasın.  :)

MeRt link' Alıntı:
İstemediğin kadar var abi.  greatt
Arkadaş bu tarz alet ve edevatlara baya meraklı. Garajında basınçlı araç yıkama makinesi, kompresör, polisaj makinesi, elektrikli testere vb. cins cins 50 tane alet var. Müsait kapalı alanımızda mevcut.  :)
Kısacası tatil dönüşü konuşuruz abi.  greatt

Eyvallah abicim, sağ olasın.  :)

Elektrikli testere bazen lazım oluyor :D İsteyince verir mi? :D

Geri