- Konuyu Başlatan
Ynt: Arabama boya koruma yapmak isteyen var mı? (
Tamam o zaman 27-28 yapalım buluşmayı.
Tamam o zaman 27-28 yapalım buluşmayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Tamam karsli 27 veya 28 eylulde hasbahcede cimenlikte bulusuruz alan genis nasilolsa.
Tamam bende eylul dedim iste.burakkarsli link' Alıntı:Abi olursa ekime kadar kalıbı doğrultusunda Eylül olması lazım, ne Ekim'i; etme, eyleme
27 veya 28 Eylül Buluşma ve Orayı Burayı Cifleme Organizasyonu duyurusunu rica edeceğim
Gecmis olsun özdemir haberlesiriz o zamana kadar.OGOKTAS link' Alıntı:Abiler kardeşler dostlar bu aralar benim kafa bulaşık teli konuyu baştan sona okudum hepinize katılıyorum diye toplu bir cevap vereyim 25 Eylül Perşembe kız kardeşim küçük bir operasyon geçirecek Cuma çıkacak bir ihtiyaç durumu olmazsa katılmayı çok istiyorum inşallah görüşürüz
BÜLENT link' Alıntı:Gecmis olsun özdemir haberlesiriz o zamana kadar.
Olmadi hastane bahcesinde bulusuruz.
MeRt link' Alıntı:Doğan abi bildiğin üzere sende mevcut olan aynı setten bende de var ama bende bir türlü fırsat bulamadım uygulamaya.
Hatta bir ara Ösküdar'daki şubelerine gidip işçilik ücreti karşılığında yaptırmayı düşündüm ama benim el emeğim olsun dedim ve evde bir kenarda duruyor.
Doğan abi benim bilgi ve tecrübe birikimi mevcut, bana yardımcı olabilecek bir dostum var.
19 Eylül - 2 Ekim arası Antalya, Datça ve Bodrum güzergahında bir gezintim olacak. Döndüğüm zaman boya koruma işini beraber halledebiliriz istersen. greatt
Doğan kardeşim biz nano boya korumadan falan anlamayız ama Ankaraâya gelirsen ekim ayının sonuna doğru arkadaşlarla birlikte daha önceden 5 aracımıza uyguladığımız cıla ve boya koruma işlemini 2. kez yapmayı düşünüyoruz, sende gel seninkinide aradan çıkartırız.GNSpower link' Alıntı:Bacanak nano kısmına çok takılmıyorum, sadece uygulama kısmı bile bana yeter artar. (