Arabama boya koruma yapmak isteyen var mı? ((:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arabama boya koruma yapmak isteyen var mı? ((:

Tamam o zaman 27-28 yapalım buluşmayı. (:

BÜLENT link' Alıntı:
Tamam karsli 27 veya 28 eylulde hasbahcede cimenlikte bulusuruz alan genis nasilolsa.

Abi olursa ekime kadar kalıbı doğrultusunda Eylül olması lazım, ne Ekim'i; etme, eyleme :)

27 veya 28 Eylül Buluşma ve Orayı Burayı Cifleme Organizasyonu duyurusunu rica edeceğim :)

burakkarsli link' Alıntı:
Abi olursa ekime kadar kalıbı doğrultusunda Eylül olması lazım, ne Ekim'i; etme, eyleme :)

27 veya 28 Eylül Buluşma ve Orayı Burayı Cifleme Organizasyonu duyurusunu rica edeceğim :)
Tamam bende eylul dedim iste.  
Gözlerindemi gormuyo karsli.
Bu arada guzel bi yer ayarlama işi sende.
Arabalari rahat cekecegimiz biyer olsun yeter

Abiler kardeşler dostlar bu aralar benim kafa bulaşık teli konuyu baştan sona okudum hepinize katılıyorum diye toplu bir cevap vereyim :) 25 Eylül Perşembe kız kardeşim küçük bir operasyon geçirecek Cuma çıkacak bir ihtiyaç durumu olmazsa katılmayı çok istiyorum inşallah görüşürüz

OGOKTAS link' Alıntı:
Abiler kardeşler dostlar bu aralar benim kafa bulaşık teli konuyu baştan sona okudum hepinize katılıyorum diye toplu bir cevap vereyim :) 25 Eylül Perşembe kız kardeşim küçük bir operasyon geçirecek Cuma çıkacak bir ihtiyaç durumu olmazsa katılmayı çok istiyorum inşallah görüşürüz
Gecmis olsun özdemir haberlesiriz o zamana kadar.
Olmadi hastane bahcesinde bulusuruz.

BÜLENT link' Alıntı:
Gecmis olsun özdemir haberlesiriz o zamana kadar.
Olmadi hastane bahcesinde bulusuruz.

Sağol Bülent abi Cuma zaten bir aksilik olmazsa çıkacak, evde ikitane küçük yeğen var eşimle onlarla ilgileneceğiz arada bir imkan olursa kaçarım

Doğan abi bildiğin üzere sende mevcut olan aynı setten bende de var ama bende bir türlü fırsat bulamadım uygulamaya.  :(
Hatta bir ara ֜sküdar'daki şubelerine gidip işçilik ücreti karşılığında yaptırmayı düşündüm ama benim el emeğim olsun dedim ve evde bir kenarda duruyor.  :)
Doğan abi benim bilgi ve tecrübe birikimi mevcut, bana yardımcı olabilecek bir dostum var.  :)
19 Eylül - 2 Ekim arası Antalya, Datça ve Bodrum güzergahında bir gezintim olacak. Döndüğüm zaman boya koruma işini beraber halledebiliriz istersen.  greatt

MeRt link' Alıntı:
Doğan abi bildiğin üzere sende mevcut olan aynı setten bende de var ama bende bir türlü fırsat bulamadım uygulamaya.  :(
Hatta bir ara ֜sküdar'daki şubelerine gidip işçilik ücreti karşılığında yaptırmayı düşündüm ama benim el emeğim olsun dedim ve evde bir kenarda duruyor.  :)
Doğan abi benim bilgi ve tecrübe birikimi mevcut, bana yardımcı olabilecek bir dostum var.  :)
19 Eylül - 2 Ekim arası Antalya, Datça ve Bodrum güzergahında bir gezintim olacak. Döndüğüm zaman boya koruma işini beraber halledebiliriz istersen.  greatt

Aha! Polisaj makinası falan var mı? (:

Doğan gel buralara burda yapalım  hem sezon kapanış mangalı yaparız bol prizolalı bol köfteli hatta yanında sana mangalda domates ,soğan ve kırmızı biberde yaparım :D

GNSpower link' Alıntı:
Bacanak nano kısmına çok takılmıyorum, sadece uygulama kısmı bile bana yeter artar. ((:
Doğan kardeşim biz nano boya korumadan falan anlamayız ama Ankara‘ya gelirsen ekim ayının sonuna doğru arkadaşlarla birlikte daha önceden 5 aracımıza uyguladığımız  cıla ve boya koruma işlemini 2. kez yapmayı düşünüyoruz, sende gel seninkinide aradan çıkartırız.

Geri