Arabama Çarptılar:( Park Halinde İken:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yaklaşık 1 hafta kadar oldu ama yeni konu açma fırsatı buldum. Müşterimizin işyerinin önünde müşterinin elemanı işyerinin aracı ile geri geri gelirken sol ön çamurluğa çarptı:( resmini aşağıya ekliyorum. masrafı karşı tarafın trafik sigortası ödeyecekmiş. bu işler nasıl işler? parçaları da onlar gönderecekmiş. acaba orjinal parça mı gönderirler yoksa yan sanayi filan mı? çamurluk değişecek. birde opelin orjinal sinyali valeo marka mı? benimkiler yan sanayi DEPO marka idi. farın kulakları kırılmış. sanırım o da değişecek:(

birde sol kapıyı çizmişler. yeni farkettim daha. o da durduğu yerde olmuş.:( kusura bakmayın ama hangi öküzün boynuzu takıldıysa artık...

mm015gq9.jpg

mm019um7.jpg

mm020fa9.jpg

mm021fa9.jpg

mm018mp3.jpg

Son düzenleme:
geçmiş olsun, sigorta hakkında pek bilgim yok ama yinede üzücü bir durum..

teşekkürler arkadaşlar...

Çamurluk Düzelmiyormu.Düzeliyosa Bence Düzeltin Degişen Olmasın ÜStünde.Herhlade Orjinal ÜRünleri Gönderirler.Valeo Dİye Bİliyorum Bende Farları Sinyalleri.

Çamurluk Düzelmiyormu.Düzeliyosa Bence Düzeltin Degişen Olmasın ÜStünde.Herhlade Orjinal ÜRünleri Gönderirler.Valeo Dİye Bİliyorum Bende Farları Sinyalleri.
düzelsin istemiyorum. varsın değişsin daha iyi... düzeltilen parçalar uzun vadede çabuk çürüyo. önceki aracımızda öle olmuştu...

Geçmiş olsun Mustafa,bana kalırsa çamurluğu değiştirilmesine gerek yok orj.bozmaya değmez.Sigorta karışınca işin içine farklı oluyor sigorta sizi bir servise yönlendirmedimi?

Geçmiş olsun Mustafa,bana kalırsa çamurluğu değiştirilmesine gerek yok orj.bozmaya değmez.Sigorta karışınca işin içine farklı oluyor sigorta sizi bir servise yönlendirmedimi?
saol abi. yönlendirmiş. babam gitmiş. parça gelmesini bekliyoz işte. çamurlukta gelcek ama gelen parçalar orjinal olur inşallah

Ankaradamısın Nevşehirdemi?orj.değilse taktırmayın özelikle sinyalleri solar zamanla.

Geçmiş olsun.:(
Sigorta yönlendirme yapmışsa problem yaşamassın.
Burada sigorta eksperinin kararı önemli orjinal veaya yansanayi hangisini yazarsa onu kullanıyorlar.Bazıları sizin gibi az hasrlı olanları düzelme yönünde karar veriyor ve değişimi kabul etmiyor. Değiştirmen yerinde olur tekrar geçmiş olsun.:(

Geri