Arabama Çarptılar:( Park Halinde İken:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankaradamısın Nevşehirdemi?orj.değilse taktırmayın özelikle sinyalleri solar zamanla.
nevşehirdeyim abi. araçta burda zaten. öncekiler yan sanayi depo markaydı. farlar orjinal. sinyal valeo marka gelmiş. sanırım bunlar orjinal markası. ama zaten sinyal çok önemli değil. çamurluk orjinal olmalı mutlaka. birde çamurluğun içinde benzin dinlendirme mi ne dediler o da kırılmış. o da değişecek.

sinyal bu. sanırım orjinal olanı valeo marka.

mm016ti8.jpg

mm017ft1.jpg

çok geçmiş olsun.çamurluğu yaptırmayın çünkü zaten yapanlarda vectraya has olan boydan boya çizgiyi tutturamıyor.direk parça takılsın ancak bu parça orjinal olmaz gibi geliyor bana.nette filanda var 1.sınıf yan sanayi şeklinde satışı

Çok geçmiş olsun mustafa benimde başımdan öle bi olay geçtiği için üzüntünü çok iyi anlayabiliyorum sigorta bi servise yönlendirdiyse bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum ;) ama araç durduğu yerde çarpınca cidden insanın içinden bişey kopup gidiyo malesef :( farlar bildiğim kadarıyla o marka orjinal olarak geçiyo zaten ;) walla çamurluğu düzeltirmen satarken senin lehine olur çünkü sırf değişti diye pürüz çıkaran çok olur :( başıma geldiği için biliyorum ;)

teşekkür ederim arkadaşlar. evet bende değişmesini istiyorum. satarken problem çıksa bile sorun değil. belki yıllarca bineceğim ama bir kez satacağım. kafam rahat olsun.

hyadiiii :( gecmis olsun masraf cikti durduk yere

hyadiiii :( gecmis olsun masraf cikti durduk yere
saol ceyhun. sigorta kıllık çıkarmazsa zaman kaybından başka kayıp olmayacak inşallah...

Geri