Arabama Çarptılar:( Park Halinde İken:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben dün öğleden sonra geçmiş olsuna ve tanışmaya Mustafa arkadaşımızın işyerine gittim.Morali düzelmiş gördüm,durumu iyi,bana sizleride sordu ,park halinde arabasına çarpmalarının normal birşey olduğunu dünyada direksiyon özürlülerle (sıpastiklerle)yaşamaya mecbur olduğunu oda artık kabullendi.Haberiniz olsun.

teşekkürler özdemir abi...

Nedemek Mustafa bugün sana yarın bana, kardeş hepimizin başında.Kazasız belasız mutlu günler Opelim.netteki herkese.(Kafiyeli oldu biraz)

geçmiş olsun...

bugün sigortadan aradılar. parçaları gönderemeyeceklerini söylediler. siz yaptırın biz ödeyelim dediler. çok süper oldu bu. kafama göre yaptırıp ordan parasını alcam...

bugün çamurluk takıldı. birazdan sanayiye gidip alcam arabamı. yarında boyaya gircek inş..

arka çamurlukta çürüme vardı biraz, kazayla beraber onuda aradan çıkarttım...

çamurluğu taktırdım. yarında boyaya gircek inş..

mm028ks2.jpg

arka çamurluktada çürük vardı onuda aradan çıkardım

mm029ru2.jpg

İyi iyi sevindim senin adına.

Aynisi benim basima gelmisti gectigimiz Temmuzda.

Ehliyet, ruhsat, sigorta policesi fotokopisi ile (Karsi tarafin), ortaklasa doldurmus oldugunuz, sucu kabullendigini ifade eden kaza tutanagi ile Opel Yetkili servisine giderseniz, gittiginiz servisteki sigorta sirketi araciligi ile islemleriniz ucretsiz yapilir.

Ucretini karsi tarafin trafik sigortasindan karsiliyorlar yani.

Benimki tam olarak bu sekilde oldu. Arka stop lambasi degisti ve tampon vurugu duzeltildi..

Allah korusun, bir daha gostermesin cumlemize.

Aynisi benim basima gelmisti gectigimiz Temmuzda.

Ehliyet, ruhsat, sigorta policesi fotokopisi ile (Karsi tarafin), ortaklasa doldurmus oldugunuz, sucu kabullendigini ifade eden kaza tutanagi ile Opel Yetkili servisine giderseniz, gittiginiz servisteki sigorta sirketi araciligi ile islemleriniz ucretsiz yapilir.

Ucretini karsi tarafin trafik sigortasindan karsiliyorlar yani.

Benimki tam olarak bu sekilde oldu. Arka stop lambasi degisti ve tampon vurugu duzeltildi..

Allah korusun, bir daha gostermesin cumlemize.

amin ... bununla atlattık çok şükür...

geçmiş olsun mustafa sanal ortamdanda gecmıs olsun dıleklerımı ıleteyım:)

Geri