Arabama Çarptılar:( Park Halinde İken:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok çok geçmiş olsun bizim memelekette boynuzda çok öküzde çok sen boşuna kafayı takma haa bu arada çamurluğu düzeltme falan yoluna gitme ne demek orjinalliği bozuluyormuş yaa kardeşim o kadar çekiç yemiş macun doldurulmuş çamurluğun orjinalliğimi kalırmış. en orjinali yan sanayi olmayan yenisiyle değiştirmek. ama anlayamadığım bişey ikinci elde ilk önce sorarlar değişmiş parça var mı !!!!? yok orjinal ama hertarafı macun dolu ama orjinal. :-)))))

çok çok geçmiş olsun bizim memelekette boynuzda çok öküzde çok sen boşuna kafayı takma haa bu arada çamurluğu düzeltme falan yoluna gitme ne demek orjinalliği bozuluyormuş yaa kardeşim o kadar çekiç yemiş macun doldurulmuş çamurluğun orjinalliğimi kalırmış. en orjinali yan sanayi olmayan yenisiyle değiştirmek. ama anlayamadığım bişey ikinci elde ilk önce sorarlar değişmiş parça var mı !!!!? yok orjinal ama hertarafı macun dolu ama orjinal. :-)))))

teşekkürler.. işte buna katılıyorum. bi ara bizim bi tanıdık reno alcakmış.. 80 küsür model.. araba orjinalmiş filan die seviniyodu. sonra anlayan birine baktırmış. satan adamda orjinal die övüyomuş:D adam orjinal die övüyo ama aracın her yeri çürümüş diyo:D

bu arada sigortada rapor kurula gitcekmiş. kurul kabul ederse parça göndereceklermiş. bayramdan sonrayı bulur diyo. bizde tanıdık bi parçacıdan parçaları aldık. yarın yapılacak inşallah bütün işi... sigorta da raporu onaylar parça gönderilsin die karar alırsa gelen parçaları parçacıma vercem... göndermezse masrafı karşı taraf karşılayacak...

ya ne uzun boynuzlu insanlar var su dunyada,... yaa yazik gunah valla

gecmis olsun kardes

gecmıs olsun

geçmiş olsun

Bildiğim kadarıyla düzelmesine ya da değişmesine exper karar veriyor. Kaza tutanaklarıyla beraber servise gidiyorsunuz. tabi ehliyet ruhsat karşı tarafın ehliyet ruhsat sigorta belgeleri de bulunuyor. servis gerekli işlemleri yapıyor. parayı sigortadan istiyor. sigorta sizin hesabınıza yatırıyor. siz de servise ya da başka yerde yaptırıyorsanız ona ödersiniz. Yan sanayi işine gelince para sizden çıkmayacağı için orjinal taktırın. benim sol arka stop opelparcaci.comda 60 ytlydi. ama kaportacıya dedim burda fiyatı bu kadar eleman faturayı gösterdi bana 140 ytl ye almış orjinal takmış.

Geçmiş olsun kardeşim üzme canını

Arkadaşlar ben dün öğleden sonra geçmiş olsuna ve tanışmaya Mustafa arkadaşımızın işyerine gittim.Morali düzelmiş gördüm,park halinde arabasına çarpmalarının normal birşey olduğunu dünyada direksiyon özürlülerle (sıpastiklerle)yaşamaya mecbur olduğunu oda artık kabullendi.Malesef mecburuz arkadaşlar bunlarla yaşamaya.Atsan atılmıyor satsan satılmıyor dövsen dövülmüyor...........

Son düzenleme:
Geri