arabama vurup kaçmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun.
1000545vq2.jpg

arkadaşım siteye bugün girdim ancak şimdi gördüm büyük geçmiş olsun adamı bulmana çok sevindim . Adam kesin çok alkollüydü ve polise yakalanıp ehliyetine el konulmaması için kaçıp gitti ve sabah ayılınca olayın büyüklüğünün farkına varmıştır . :( tekrar büyük geçmiş olsun. Bence araç tamirden çıkınca ilk işin kasko yaptırmak olsun. Çoğumuz aracımızı sokağa parkediyoruz gece ne olacağı belli olmaz işimizi garantiye alalım.

geçmiş olsun kardeş, üzülme daha kötü de olabilirdi.

sismik' Alıntı:
arkadaşım siteye bugün girdim ancak şimdi gördüm büyük geçmiş olsun adamı bulmana çok sevindim . Adam kesin çok alkollüydü ve polise yakalanıp ehliyetine el konulmaması için kaçıp gitti ve sabah ayılınca olayın büyüklüğünün farkına varmıştır . :( tekrar büyük geçmiş olsun. Bence araç tamirden çıkınca ilk işin kasko yaptırmak olsun. Çoğumuz aracımızı sokağa parkediyoruz gece ne olacağı belli olmaz işimizi garantiye alalım.[/quot

BENCEDE ALKOLLUYDÜ ZATEN AYIK ADAM DURAN ARABAYA ÖYLE ÇARPMAZ kasko olayını zaten düşünüyorum yaptırcam yani...
çok sağol kardeşim

sağolun dostlar

yaww arkadaşlar bizim arabaların parçaları ne kadar kıymetliymiş ööle yaa size parça fiyatrlarını takdim edeyim
kaput 461 yansanayisi 280
ön tampon 660 yan sanayi 500
sol ön çamurluk 270 yan sanayi 170
radyatör 668 yan sanayi 140
far 341 yan sanayi 150(tanesi)
sis farları 121 yan sanayi 72(tanesi)
tampon askı demiri 220 yan sanayi 95
SU RAKAMLARI Bİ TOPLAYIN BAKALIM SONUÇ NE OLACAK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri