kardesler ben avusturyada oturuyorum 5 aydir opel sahibiyim opellerde gicirti tikrti gibi sesler kronik eski arabam vw idi öyle sorunlar yoktu .neyse aldik birkere Furkan kardesin basina gelen ses son bir aydir benimde basimda uzun yola cikmistim vites degistirirken arac kendini toplarken geliyor titremeden dolayi ben bu hafta ici servise götürdüm adamla test sürüsüne ciktik gariptirki ses gelmedi bir türlü tam arabadan inerken odam ful gaz yapti beni cagirdi bu sesmi dedi evet bu ses dedim yanliz ses disardan veya motora bakip dinlersen duyulmuyo tam torpidonun oldugu yerden gicirti gibi birses adam kaldirdi arabayi oraya buraya hertarafa bakti hersey ok sorun yok adam bulamadi iki haftaya randövü verdi arabayi inceliyecekler bulana kadar. ben ayni gün otomobil kulübüne götürdüm ordaki bakti altina herif aracin normal sesi dedi yani anlamdi, sonra ayni gün aksami türk tamirciye gittik onlada deneme sürüsü yaptik kaldirdi arabayi altina beraber girdik oraya buraya dokundu sonunda dedi burdan geliyo ses moturun altindaki koruma varya orasi hakkatende vurunca ses geliyo sert pilastik ici ince sac . eger sorun bendeki gibi ise birde dedigim yere baksinlar sevisdekiler furkan