Arabasını Yıkattığı Gün Yağmur Yağanlar Klübü!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o günden sonra sürekli yağsa kış vakti yıkattım eşşeklik bende diyeceğim abi ama hava tahminlerini inceledim ettim 2 hafta yağmur yok görünüyordu. zaten sadece o gece yağdı ve ondan sonra bir daha yağmadı.

bugün yıkatayım diyordum hava yağmur yağacak gibi karanlık ve bol bulutluydu, yıkatmaktan vazgeçtim bulutlar kayboldu güneş açtı :D isyan ettim yıkatmıyorum lacivert araba beyaz olacak neredeyse :D

Bir Meteoroloji çalışanı olarak utandım :D

1 Hafta önce arabayı yıkamıştım. Fazla kirlenmedi 1 hafta sonunda. Bugün 7 saattir aralıksız yağan yağmur tertemiz yaptı. İçi zaten temizdi. Yani bende bugün tam tersi etki yarattı.:D

Daha bugün şakacı arkadaslarım aracı pis görünce yazı tahtası yapmıslar.yıka beni yakışmadı bu vs diye :) bindim araca yıkatayım dedim sonra yıkattıgım ve yagmurlu günler aklıma geldi vazgeçtim..bi saat sonra yağmur yagdı :D

Eskiden Tigram varken yazın özellikle 2 günde bir araba yıkardım. Hatta sırf araba yıkamak için Yağmur yağsın diye dua ederdim :D Araba yıkamak ayrı bir tutku ya birde ilk göz ağrın olunca yanında yatasın geliyor.

Sizi bilemiyorum ama arkadaşlar ben bir arabayı yıkamaya başladığım da sanırım 3-4 saat sürüyor yaw sonra iki gün kendime gelemiyorum :D

Sizi bilemiyorum ama arkadaşlar ben bir arabayı yıkamaya başladığım da sanırım 3-4 saat sürüyor yaw sonra iki gün kendime gelemiyorum :D

Benim de uzun sürer :) Ne zaman yıkasam kesin yağmur yağar. Yazın da kesin kuş pisler olmadı 10 dakika sonra 1 parmak toz olur :)
En uyuz olduğum şey de, davlumbazı deli gibi temizler simsiyah yaparım kesin yolda su olur, yol değiştiririm. :D

Alican zaten birde araç koyu renk ise temizle de temizle arkadaş gökte uçan toz tanelerinin tamamı gelir zırt diye aracın üzerine konar mı? evet konar araç koyu renk çünkü :D

Geri