Arabasını Yıkattığı Gün Yağmur Yağanlar Klübü

bugün yıkattım ve yağmur yağmadı:D
ama şimdide her taraf toz:(

kulüp üyeliği için başka herhangi bir şart aranmıyorsa bende talibim üye olmaya :)

ben dün akşam iki bidon suyla indim, temizdi zaten hafif tozluydu, su attım tepesinden eteklerine kadar, sonra sildim tertemiz oldu.

akşam gezmeye çıktık hemen peşine, odtü kavşağından eskişehir yoluna dönmeden önce tankerden hortumla yol ortasındaki çimenleri suluyorlardı ama yola da geliyordu "hayııııııır !" dedim :) bi markette alışveriş için durduk, baktım sol taraf sıçrayan çamur dolu :D

ben arabanın içi pislikten binilmez hale gelene kadar yıkatmıyorum koyu renk olduğu için çok göze çarpmıyor bulduğum suyun altına sokuyorum gıcır gıcır oluyor ayda 1 yeter iç dış :D

İstanbulda kimler arabasını yıkadı da böyle yağmur yağdı dökülün bakalım :D

daha dun aksam bikaçtane kus pisliği var diye ıcım rahat etmedi gittim yıkadım. sabah kalktım yagmur, gerce yamur yagsında yeterki araba kırlensede olur son bi kaç haftadır sıcaktan yagmuru özledım diye dolasıodum :) dewamlı araba yıkamakta zarar verıyor helekı fırçayla yıkıyosanz aman gunese cıkınca turkiye kara yolları harıtası gibi oluyor kılcal çiziler.. en iyisi yeri musait olanlar için mini basınclı yıkama makınası alıp bi su tutup kurulamak oluyor..

ya şu mini basınçlı yıkama makinası gördüm minton ve scarlet marka, 80 lira mı neydi, ama 220 volt ile çalışıyor. suyu bidondan falan mı çekiyor nasıl yapıyor kullanan var mı :D

ben bosch kullanıyorum ama normal çeşmeden hortum baglaman gerekıyor. ama bi denemek lazım belkide bidondan falan çekebilir suyu..

Geri