Arabasını Yıkattığı Gün Yağmur Yağanlar Klübü

ya ben öndeki aracın silecek suyu motorunun seyir halindeyken taa benim arabanın camına kadar fırlatmasına sinir oluyorum başka bişie deil !

yağmura da yakalanıorum da o kdaar sinirlenmiorum ona.

aynen bende bugün batıkent civarında yakalandım.kirliydi zaten şimdi gözükmüyo araba:D

Ev hanımları cam sildiği gün yağmur yağınca sinirlenir bizde arabayı yıkayınca yada yıkatınca yağmur yağmasından:D Sonbahar yada kış mevsimlerinde ne zaman özenip arabayı yıkasam ya yağmur yağardı yada bi rüzgar eserdi araba tekrar leş olurdu :D Taksicilerin taktiği çok beğeniyorum ama ben yağmur yağmaya başlayınca kapıyorlar fırçaları arabayı sabunluyolar zaten kendi kendine durulanıyor o öyle durulanmazsada öyle dolaşıyorlar:D

valla arkadaşlar yıkadığım gün yağmur yağar hatta çoğu zaman araba çok kirlidir garajdan çıkarır bi güzel köpürtürüm yağmur suyunda durulanır kendiğinden ama sonra boya inanılmaz parlıyor anlıcanız bende üyeyim klübee

Ankara'da sık sık başıma geliyordu. Kapalı garaj olduğu halde yazın 3 günde bir, kışın haftada bir mutlaka yıkardım. Yıkamacıların yaptığı temizliği beğenmediğim için kendim yıkardım. İzmir'de ev 4. kat. Yıkamacılar üstünkörü yıkıyor, zaten sular aşırı kireçli, leke leke oluyor. Yıkattıktan sonra eve gelince kendim tekrar siliyordum. Baktım olmuyor 15 metre hortum aldım, haftada bir kendim yıkamaya başladım. Yağmura yakalanma riski burada azaldı.
savaş ağabey, sen araba yıkamaktan başka bir şeye fırsat bulabiliyor musun merak ettim?:D

yıkattıgım günün ertesi yagıyor yagmur.artık bir gelenek haline geldi:)

banada oluyor ama her zaman değil.herkese olabilir

Geri