arabayla yatıp kalkıyorum ama devirdeki dalgalanmayı çözemiyorum

kardeşim sende haklısın valla geride kalanlar öne geciyoza yandık..benim araba cok duman atmaya başladı yaa neden acaba :) cok gazlıyorum herhalde..:) bende dalgalanma var mustafa kardeş ama bayır aşağı inerken boşa attığımda oluyor bende 700-1000 arasında gezinme yapıyor ..

abi peygamber vitesi opel 1.3ler kabul etmiyor :) her araçta var o abi beni arayın gelin mertere sizlerin bil ediğiniz araçlarınızı test edeyim

abi peygamber vitesi opel 1.3ler kabul etmiyor :) her araçta var o abi beni arayın gelin mertere sizlerin bil ediğiniz araçlarınızı test edeyim

zaten istanbulda olsak senle yatar kalkarız herhalde :) keşke gelebilsek..

valla acele etmeyin diyorum sizin yüzünüzden bende yaptırmıştım :)

herkes bilirki aracıma yapmadığım işlem yoktur ve çokta teknik bilgiye sahibim fakat öyle bi başımda bi bela varki bir türlü çözemiyorum

araçta boş viteste iken gaza tam bastığında dalgalanma yaprak yüksek devirde bi 5000 yapıp bi 4000 yapıyor yani bu devirler arasında dalgalanıyor sanki devir kesici varmış gibi

bi diğeri ise yolda giderken 3000 devirden sonra ivmelenme kaybediyor nedir bu olay bilen var mı

Benim tahminim hava akış metresinden olabilir.Bu metre hava basıncını dengeliyerek motara yeterince hava vermeyi sağlıyor.İstersen bir de oraya baktır.Hava akış metresi hava filtresi kanalında ortalarda biryerlerde olması gerek.Biraz pahalı malzemedir.Ama opelin fiyatı nedir bilemiyorum.O parçayı söküp temizledikten sonra ayarda tutabiliyor bazen bir ustaya sor derim.

Geri