arabayla yatıp kalkıyorum ama devirdeki dalgalanmayı çözemiyorum

benim kat iptalinden sonra bir ara dalgalanma oluyordu özellikle soğukken şu an çıkma bir astra h katalizörü taktırdım sorun yok

3 foruma yazdım sıkıntılarımı
öyle şuvardır diyenler olduki kafam allak bullak olmuştu ama sonunda kendim çözdüm
1.mazot pompası
2.enjektör
3.mazot müşürü
4.turbo
5.kat
6.manifold
7.depoda pislik var diyen oldu ama hiç biri çıkmadı arkadaşlar

özellikle volan ve turbo contasından sonra bu olay oldu demiştim ben ise okuyucu diyordum ve en sonunda ise okuyucu çıktı ve halletim şükürler olsunki

oo mustafacımm geçmiş olsunn,
ben nolcam peki ?

Geçmiş olsun Mustafa, sıkıntı Volan'ın okuyucusundan mı kaynaklanıyormuş?

abi senin araç nasıl volandan sonra, bana psikolojikmidir nedir ağır geliyor ya, nerdeyse orjinale dönmeyi bile düşünüyorum, bu arada volan bozukkende değiştikten sonrada o devirdeki dalgalanma bende vardı ama rölantideyken yapıyor, 700 deyken 1000-1100 olup düşüyor, kendi kendine gaz verir gibi ama nadir yapıyor

valla şunu söyliyeyim şuanda bi problem yok ama bi 2 haftalık testim var. eğer yine olursa orjinale dönücem sebebi ise kimsenin ustaların dahi bilmediği şeyler var. isterseniz her türlü volan olsun nedeni ise gerçekten yapsalarmış yaparlarmış zaten kimse kimsey kandırmasın zaten sizlere hep bekleyin dedim ama dinleyen oldu dinlemeyen oldu :) şimdi ise 2 hafta içinde herşey belli olucak

luk firmasının mühendisleri ile görüştük onlar beni buldular kendileri bana neler neler anlattılar onun için artık zorlamaya gerek yok

ama şuanda bi problem yok izmirdeki merkezfren gerçekten çok ilgili ve işimizi halletti

Bende herhangi bir problem yok taktidigimdan bu yana son derece memnunum.

kerem abi normal kullanımda hiç problem yok zaten benim olay biraz daha farklı.
ona bakarsan halim abide bunu bilmiyordu ben söyleyene kadar ben inanıyorumki sendede bişeyler çıkıcak ama temennimiz çıkmaması zaten.
bende hallettim şuanda problem yok ama devir tırnaklarının orası sıkıntı çıkarabiliyor. ve vibrasyon olayı var.

ikitellideki ustalara dahi bu arızayı söylediğimde inatla enjektör dediler volan değildir dediler bu yeni bi arıza farklı bişey onn için kimse bana iddia etmesin şu italyan falan filan diye.

o volanlarda linea ve doblonun volanları hatta 2009 senesine konularıma bak onu ilk söyleyende benim zaten ustaya okuttum bişeyde demedi. senin taktıkların zaten sıfırı 450 500 lira senin taktığın volan ise 400 biraz tuhaf değil mi sence üstünde tonlarca işçilik var onun için zamana bırakıp kefil olduğumuz parçalara inanmak. ben şuanda yeni taktığım volanı test ediyorum. şuanda problem yok ama ilerde ne gösterir görücez

Bir sıkıntı çıkmamasını diliyoruz kardeşim.
Kazasız belasız sürüşler...

Geri