arabayla yatıp kalkıyorum ama devirdeki dalgalanmayı çözemiyorum

valla şunu söyliyeyim şuanda bi problem yok ama bi 2 haftalık testim var. eğer yine olursa orjinale dönücem sebebi ise kimsenin ustaların dahi bilmediği şeyler var. isterseniz her türlü volan olsun nedeni ise gerçekten yapsalarmış yaparlarmış zaten kimse kimsey kandırmasın zaten sizlere hep bekleyin dedim ama dinleyen oldu dinlemeyen oldu :) şimdi ise 2 hafta içinde herşey belli olucak

luk firmasının mühendisleri ile görüştük onlar beni buldular kendileri bana neler neler anlattılar onun için artık zorlamaya gerek yok

ama şuanda bi problem yok izmirdeki merkezfren gerçekten çok ilgili ve işimizi halletti

dostum orjinale dönmeyi düşünürsen, banada yardımcı olurmusun parça konusunda burda fiyatlar uçuk, ses gitti ama araba eski seri araba değil,orjinali en iyisi bence

dostum orjinale dönmeyi düşünürsen, banada yardımcı olurmusun parça konusunda burda fiyatlar uçuk, ses gitti ama araba eski seri araba değil,orjinali en iyisi bence

senin aracı test etmem gerekiyor ama:)

şu var senin aracın sanırım ikinci viteste 80 kmyi görebiliyor ondan dolayı devir arttı ama ivmelenme azaldı. oda volanın ağırlığından kaynaklanıyır

Bir başlıkta bu soruna benzer bişey okumuştum bi müşürden kaynaklanıyo diye yazmıştı yanılmıyosam ama aradım bulamadım,devir göstergesindeki dalgalanmaydı ama seninkisi farklı galiba..

2. vites 2bin devirde 45-50 km yapan araç şuan 30 km yapıyor, 5. vites 2bin devirde 90-100 çok rahat giden araç şuan 80 le gidiyor,100 yapmak için 2500 devir gerektiriyor araba,taksitle uygun fiyata bulsam orjinal parçaları değiştiricem valla :)

2. vites 2bin devirde 45-50 km yapan araç şuan 30 km yapıyor, 5. vites 2bin devirde 90-100 çok rahat giden araç şuan 80 le gidiyor,100 yapmak için 2500 devir gerektiriyor araba,taksitle uygun fiyata bulsam orjinal parçaları değiştiricem valla :)

abi batırdın bu arada bence sen beni bekle ne alakası var ya zaten 2000 devir 80 yapıyor :)

Okuyucu dediğin şey nedir? benim araçtada özellikle rampa çıkarken vibrasyon çok oluyor ve devirde dalgalanma oluyor nasıl çözdün sorunu detaylı yazabilirmisin

bak kardeş bende sabit e de döncem diyorum sende orjinal diyosun ne iş :)

bak kardeş bende sabit e de döncem diyorum sende orjinal diyosun ne iş :)

abi ben sana benim taktırdığım sabiti taktırma diye söyledim zaten :) ama diğerinde serileşiyomuş filan da dediler, onu dene dedim ama ben orjinal olsun çamurdan olsun diyorum :) memnunum ses gitti ama bozuk volanla ışıklarda arkamda kalan araçlar artık önümde :D

kardeşim sende haklısın valla geride kalanlar öne geciyoza yandık..benim araba cok duman atmaya başladı yaa neden acaba :) cok gazlıyorum herhalde..:) bende dalgalanma var mustafa kardeş ama bayır aşağı inerken boşa attığımda oluyor bende 700-1000 arasında gezinme yapıyor ..

Geri