Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navi konusunda tam uyumlu bir cihaz bulmak son derece zor, hadi buldunuz diyelim, anladığım kadarıyla aracınız daha yeni ve iki yıllık garantisi devam ediyor. Dışarıda yaptırdığınız takdirde garanti konusunda sıkınta yaşamanız ihtimali yüksek. Bu sorunu nasıl aşmayı düşünüyorsunuz. Çünkü ben de geri görüş kameralı naviye ihtiyacım var, ancak bu anlattığım sebepten dolayı bir şey yapamıyorum.
Evet hocam, forumda arkadaşların yazdıkları yorumları sürekli takip ediyorum, en başarılı markalarda dahi ufak da olsa uyum problemleri olabiliyor diye yazılıyor. En mantıklısı fırsat bulduğumda kendi incelememi yapmak diye düşünüyorum.
Evet hocam, forumda arkadaşların yazdıkları yorumları sürekli takip ediyorum, en başarılı markalarda dahi ufak da olsa uyum problemleri olabiliyor diye yazılıyor. En mantıklısı fırsat bulduğumda kendi incelememi yapmak diye düşünüyorum.