araç çakmaklığına takılan mini kompresör

uzman8181

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mini kompresör almak istiyorum kullanan varmı arkadaşlar en iyi marka hangisidir bilgisi olan varmı ve gerçekten lastik şişiriyormu tşk

Genellikle çin malı markalar piyasada çok o yüzden pek marka farketmiyor. Ama işe yarıyor...... zaten belki de bir iki defa kullanılacak bir alet olduğu için 25 30 TL lik birşey al dursun bagajında.

Benim bagajda bir tane var. Eski lastiklerimde bir iki kere denemişliğim var. Şişiriyor ama çok sesli çalışıyor. Pancar motor mübarek :)

önümüzdeki hafta BİM e gelecek canavar gibi çalışıyor fiyatı iyi tavsiye ederim yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum

Birkaç yıldır bende kullanıyorum,biraz sesli çalışıyor...Kışın soğukta lastik değiştirmektense 10-15 dk lastiğe hava basıp lastikçiye kadar gidebiliyorum..
Top,deniz yatağı,çocuklar için şişmeli deniz oyuncaklarını çok kısa sürede şişiriyor ama araç lastiği olunca iş biraz uzuyor..
Bence almanızda fayda var...

Ben çok faydasını görmedim. Sanılanın aksine (piyasada gördüklerimin hiçbirisi) lastiği birebir şişiremiyor, bu kompresörler 15-20 dakikada lastikciye gidecek kadar hava basabildiğine göre bence lastik tamir köpüğü hem zaman, hem fiyat bakımından daha iyi bir seçenek.

Ben metrodan einhell marka aldım piyasaki en dandik çin malı fiyatına alman malı yanlış hatırlamıyorsam 18tlmiydi neydi

Bütün Bim lere mi? Fiyatı yaklaşık ne olur acaba?

35 TL...

bim-17-subat-2012-aktuel.jpg

Geri