Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

kapı fitillerinin gıcırtaması için nereye pamuk koyuyoruz anlayamadım. ya da net bir çözümü var mı ??

aşırı sıcaktan mıdı nedir bilmiyorum ama, araçta tıkırtılar artmaya başladı.... araç özellikle bir iki gun gunesin altında kaldıktan sonra aracı ilk kullanışımda farklı sesler duyuyorum... 011zaa 011zaa

dkubilayhan link' Alıntı:
kapı fitillerinin gıcırtaması için nereye pamuk koyuyoruz anlayamadım. ya da net bir çözümü var mı ??

Kapı fitillerinin gıcırdamaması için ya fitiller sürekli tozdan uzak temiz olacak ya da ses kesici özellikli silikon sprey tatbik edeceksiniz.

Pamuğu gösterge aksamından güçlü bir cızırtıya neden olan y.bilgisayarı ekranının alt tarafına koyuyoruz gerek varsa..

türk_187 link' Alıntı:
aşırı sıcaktan mıdı nedir bilmiyorum ama, araçta tıkırtılar artmaya başladı.... araç özellikle bir iki gun gunesin altında kaldıktan sonra aracı ilk kullanışımda farklı sesler duyuyorum... 011zaa 011zaa

Kabin iyice ısındıktan sonra aslında çoğunlukla sesler azalır, sıcak plastikler klimayı açtığınızda hızla soğuduklarında hiç olmadıkları kadar çıtırtı yaparlar...

Hİç birşeyi ellemeyin yaz bitsin hava saerinlesin çıtırtı tıkırtı plastik aksamdan tüm sesler kesilir.

efeyaya link' Alıntı:
Hİç birşeyi ellemeyin yaz bitsin hava saerinlesin çıtırtı tıkırtı plastik aksamdan tüm sesler kesilir.

bu sefer soguklarda süspansiyonlardan ses gelir....yay sesleri  011zaa 011zaa

Kışın yaylardan ses geliyor mu yahu?

Focus çok soğuk havalarda kasisten geçerken gıcırtı yapardı, takoz lastiği soğuktan sertleşiyormuş vb..

çok iyi bir şekilde fitilleri temizledim. ses kesildi. bir daha ses başlasa bile nasıl çözeceğimi biliyorum. teşekkürler..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Kışın yaylardan ses geliyor mu yahu?

Focus çok soğuk havalarda kasisten geçerken gıcırtı yapardı, takoz lastiği soğuktan sertleşiyormuş vb..

corsa ve vectra'da bu ses vardı... 011zaa

dkubilayhan link' Alıntı:
çok iyi bir şekilde fitilleri temizledim. ses kesildi. bir daha ses başlasa bile nasıl çözeceğimi biliyorum. teşekkürler..

045thumbsup

Geri