Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

gereksiz bi şey bence gözlük biraz büyük geldimi tam kapanmadımı zırıldıyo işte
içine tam oturan gözlük almak lazım

dediğim gibi hiç dikkat etmedim ama olmama ihtimali yüksek heralde olsa 8 aydır gözüme takılırdı gece gece arabaya indirceksiniz beni :D

Abi vardır bence, sonuçta o kısımı boş bırakacak değiller, yada tutacak koyacak değiller...Bak şimdi bende merak ettim...Hadi sen bi in arabayada bizede söyleyiver :D

yok o iş zor onun yerine şuan online olan sn.ecelnico dan cevap bekliyoruz onun enjoy plus olması lazım

astraowner link' Alıntı:
dediğim gibi hiç dikkat etmedim ama olmama ihtimali yüksek heralde olsa 8 aydır gözüme takılırdı gece gece arabaya indirceksiniz beni :D

Hocam bu ne bezginliktir böyle neredeyse aynı ben  011zaa

markopasa86 link' Alıntı:
Abi vardır bence, sonuçta o kısımı boş bırakacak değiller, yada tutacak koyacak değiller...Bak şimdi bende merak ettim...Hadi sen bi in arabayada bizede söyleyiver :D
büyük konuşmayalım tutacak koymuşlar :D

astraowner link' Alıntı:
[quote author=markopasa86 link=topic=149.msg44240#msg44240 date=1314045156]
büyük konuşmayalım tutacak koymuşlar :D
[/quote]
??? Çok eski araçlarda olsa anlarım ama bugünkü araçlarda şoför koltuğunun olduğu kısma neden tutacak koyarlar anlamıyorum, adam aracı kullanırken bir eliyle de tutacağımı tutacak :-S Birde altı üstü gözlük kabı yani, koysan nolcak koymasan nolcak, hiç ihtimal vermemiştim vallahi, hakikaten büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Geri