Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar

Benimde öyle rahatsız eden bir sesim yok ki bu konuda oldukça hassasımdır. Sırf bu yüzden çıldırttığım sevisler var  evill2

eketen link' Alıntı:
Benimde öyle rahatsız eden bir sesim yok ki bu konuda oldukça hassasımdır. Sırf bu yüzden çıldırttığım sevisler var  evill2

Kardeşim ben sırf çıtırtı yapıyor diye iki kez araç sattım, şimdiyse çıtırtı çok normal geliyor ve Allah tan bu konuda Astra dan memnunum, umarım çok süslü konsolu ilerleyen zamanlarda da stabil kalır kalmasa da bu konuyu ciddi sorun etmem ama sert darbelerde vb kabininden alt takımından ses gelmeyen araçlara karşı sempati beslememek de elde değil.

Bu konuda annemin Palio su bir acaip iyiydi yahu, ne alt takım ne iç mekan ne yaparsan yap çıt çıkarmıyordu!! :D

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=eketen link=topic=149.msg61887#msg61887 date=1322434281]
Benimde öyle rahatsız eden bir sesim yok ki bu konuda oldukça hassasımdır. Sırf bu yüzden çıldırttığım sevisler var  evill2

Kardeşim ben sırf çıtırtı yapıyor diye iki kez araç sattım, şimdiyse çıtırtı çok normal geliyor ve Allah tan bu konuda Astra dan memnunum, umarım çok süslü konsolu ilerleyen zamanlarda da stabil kalır kalmasa da bu konuyu ciddi sorun etmem ama sert darbelerde vb kabininden alt takımından ses gelmeyen araçlara karşı sempati beslememek de elde değil.

Bu konuda annemin Palio su bir acaip iyiydi yahu, ne alt takım ne iç mekan ne yaparsan yap çıt çıkarmıyordu!! :D
[/quote]

Palio bizimki gibi çıtkırıldım değil ki, ses vermesi için bir yere vurmak lazım. ((:

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=149.msg61893#msg61893 date=1322434600]
[quote author=eketen link=topic=149.msg61887#msg61887 date=1322434281]
Benimde öyle rahatsız eden bir sesim yok ki bu konuda oldukça hassasımdır. Sırf bu yüzden çıldırttığım sevisler var  evill2

[/quote]

dökme demirden yapılmıştır belki  005hihih
[/quote]

Hele o yıllarda bende Laguna II vardı, süksesi olan bir araçtı ve Palio ile imaj açısından arasında dağlar olsa da dediğim konuda da aralarında tersi şekilde dağlar vardı;  Laguna alttan içten dıştan tıkırtı yapardı Palio aynı dediğin gibi döküm demir (demir döküm :P) gibi hissettirirdi :)

Haftasonu Ankara'daydım, kardeşimin aracını servise götürdük (Corsa) beklerken İnsignia'ları inceledim biraz. Keşke dedim bizim araçlarda da yumuşak plastik kullansalarmış ön konsolda...

thejazz link' Alıntı:
Haftasonu Ankara'daydım, kardeşimin aracını servise götürdük (Corsa) beklerken İnsignia'ları inceledim biraz. Keşke dedim bizim araçlarda da yumuşak plastik kullansalarmış ön konsolda...

+100

thejazz link' Alıntı:

Adamlar Insignia dan geride kalsın diye sanki kasten gösterge siperliğiyle arka kapılara sert plastik koymuş, oralar da yumuşak plastik olsaymış iç mekan Insigna yla eşdeğer olurmuş :)

Ama dediğim gibi; soğuk havalarda sert darbelerde siperlik ve orta konsoldaki karbon görünümlü plastikten tek seferlik bir çıt sesi geliyor, eskiden olsa saniyesinde servise giderdim şimdiyse yaklaşan 15.000 bakımında söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum.

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=thejazz link=topic=149.msg62125#msg62125 date=1322487332]

Adamlar Insignia dan geride kalsın diye sanki kasten gösterge siperliğiyle arka kapılara sert plastik koymuş, oralar da yumuşak plastik olsaymış iç mekan Insigna yla eşdeğer olurmuş :)

Ama dediğim gibi; soğuk havalarda sert darbelerde siperlik ve orta konsoldaki karbon görünümlü plastikten tek seferlik bir çıt sesi geliyor, eskiden olsa saniyesinde servise giderdim şimdiyse yaklaşan 15.000 bakımında söylesem mi söylemesem mi diye düşünüyorum.
[/quote]

Bence yaşlanıyoruz. (:

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=149.msg62143#msg62143 date=1322490570]
[quote author=thejazz link=topic=149.msg62125#msg62125 date=1322487332]

[/quote]

Bence yaşlanıyoruz. (:
[/quote]

Şarabın da yaşlısı netekim .. ama gene de " 019cryy"

ortada krom olan parça çok kolay bir şekilde çıkıyor sadece dişler tutuyor kasap bir servisiniz yoksa orayı çıkartıp kolayca çift taraflı bantla ordaki sesi kesebilir

Geri