Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar
evet aynen bu ses çoğu dizel astralarda var ve bunu defalarca paylaştık sitede
belirli bir km den sonra 10 bin gibi sanırım bu ses kesiliyor
ben aracı ilk aldığımda vardı bu ses şu an ilk kalkışta bu sesi duymuyorum
çoğu arkadaşımızından belirli km den sonra bu sesin kesildiği yönünde yorumları var
[/quote]
ses kesınlıkle var bende servıse gittim dizel asrta j lerin kalkış sesi bu usta ıkna etmek ıcın sıfır plakası bıle takılmamış astra ya bindik aynı ses vardı bence ilerleyen km lerde de ses devam edyor da bızım kulagımız alışıyor bu sese
HaKaN link' Alıntı:[quote author=556655 link=topic=149.msg68667#msg68667 date=1323558334]
aracımı alalı yaklşık bir hafta oldu. bir haftadır 1. viteste kalkışta (özellikle yarım debriyajda) aractan buvv buvv (bazen sanki aracın altından bi şey vurur gibi) diye hissedilir derecede ses geliyoo . ilk başta yeni araç diye çok önemsemedim fakat araca binen herkesin bu ses ne diye sormasından sonra soluğu serviste aldım. servisteki usta araca bindi ve test sürüşüne çıktık sesin olduğunu söyledi sonra beni ikna etmek için servisteki başka araca bindik onda da aynı ses vardı. bu sesin yeni astralarda olduğunu sesin motordan değil egzosun şu anda adını hatırlamdğım bir yere vurunca bu sesin çıktığını söyledi. bu sesin yeni astra dizellerin hepsinde var olduğu ama classiclerde olmadığını söyledi. merak ettğim dizel araç kullanan arkadaşlarda belirttiğim ses var mı
evet aynen bu ses çoğu dizel astralarda var ve bunu defalarca paylaştık sitede
belirli bir km den sonra 10 bin gibi sanırım bu ses kesiliyor
ben aracı ilk aldığımda vardı bu ses şu an ilk kalkışta bu sesi duymuyorum
çoğu arkadaşımızından belirli km den sonra bu sesin kesildiği yönünde yorumları var
[/quote]
ses kesınlıkle var bende servıse gittim dizel asrta j lerin kalkış sesi bu usta ıkna etmek ıcın sıfır plakası bıle takılmamış astra ya bindik aynı ses vardı bence ilerleyen km lerde de ses devam edyor da bızım kulagımız alışıyor bu sese