Ynt: Araç İçi ve Dışından Gelen Tıkırtılar
kaliperler için uzun vadeli çözüm kaliperlere burç takılması olarak geçmişti forumda
yağlama tam olarak kaliper sesini geçirmediği kanaatine varmıştık
tıkırtılar için de tıkırtı gelen yere çift taraflı bant ile ya da izolasyon ile tıkırtı kesilebilir
keremelf link' Alıntı:selam,
aracımın sağ arka tarafından lokurtu şeklinde ses geliyor.bir iş için ankaraya gittim (aksarayda oturuyorum) ve opel opan bayine gittim.girişte kayıt yapan arkadaşa bahsettim bu sesten sesin kronik olduğunu birçok astrada olduğunu söledim.sonra usta ile baktık neyse aracı servise aldılar.ben servisten ayrıldım. geri geldiğimde kapıların ayrlarının yapıldığını ve kaliperlerin yağlandığını sölediler. ama ses hala geliyor ve çok sinir bozucu.6 aydır kullanıyorum ağız tadı ile binemedim.zaman zamnan değişik yerlerden zırıltı tıkırtı geliyo. bana ankarada bu işi çözebilecek bir servis önerebilirmisiniz.ben astraların çoğunda böyle bir ses var cevabını kabul edemiyorum.böyle bir ses varsa çözün yada üretmeyin kardeşim.
kaliperler için uzun vadeli çözüm kaliperlere burç takılması olarak geçmişti forumda
yağlama tam olarak kaliper sesini geçirmediği kanaatine varmıştık
tıkırtılar için de tıkırtı gelen yere çift taraflı bant ile ya da izolasyon ile tıkırtı kesilebilir