Araç icine cok ses alması

Lastiklere Kaç PSI hava basıyorsunuz ? 32 PSI a kadar konfor iyi yakıt bir miktar artar...Üstü Konfor azalır yakıt bir miktar düşer...

• Beğen
Tepkiler: Hakanuzkuc
Lastiklere Kaç PSI hava basıyorsunuz ? 32 PSI a kadar konfor iyi yakıt bir miktar artar...Üstü Konfor azalır yakıt bir miktar düşer...
32 de olması gerekir hocam ama muhtemelen bayatlamış lastiklerim

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
32 de olması gerekir hocam ama muhtemelen bayatlamış lastiklerim
2010 model sıfır aldığım bir Astra H aracım vardı. Daha ilk gün hissettiğim o lastik sesini satana kadar da duydum, çünkü lastik Bridgestone idi, yani diğer lastiklere göre biraz daha sert hamurlusundandır. Öncelikle sert oluşundan olabilir, eskimiş olması da muhtemel. Yumuşak lastiklerde sesin o kadar olacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Bendede dunlop vardı önce aşırı ses var di bozuk yolda filan düzgün asfalta çok olmuyor ama duyuluyordu şimdi failken var ses yok + birde ben komple ses yalıtım yaptım tavan hariç 😁

Ben lastikleri atıcam yarın sabah tam tarihini hatırlamıyorum ama muhtemelen sert lastiklerim ve eski

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Ben lastikleri atıcam yarın sabah tam tarihini hatırlamıyorum ama muhtemelen sert lastiklerim ve eski
Ben aracımı aldığımda üstünde 0 alınmış daha 1 aylık bridgestone vardı. Huyunu bildiğim için anında çıkarttım arkadaşıma hibe ettim. Bridgestone aşırı sert ve ses yapan bir lastik.

• Beğen
03922C90-6B32-4BC6-BC9E-D567533A9BC4364748096ca4d783.png

Goodyear Eagle Sport sizin şu an kullandığınız lastik, gürültü değeri 68 db aslında emsallerine göre düşük kalıyor ancak lastiğiniz 2017 üretimi olduğundan ömrünü doldurmaya başlamış bundan kaynaklı olabilir..

• Beğen
Ufak bir uyarıda bulunayım,lastik seçimi yaparken etiketinde ses desibel bilgisi bulunuyor...Seçiminizi doğru yapabilmek için etiket bilgilerine bakınız...Ama en önemlisi herşey konfor değil arkadaşlar..Kuru-Islak tutunma verilerinede bakın...Şahsen ben en son ses olayına bakarım...Ses yapsın ama beni yolda tutsun...

Geri