bi bulamadım şu kokudan yau:sorry: 3 tane benzinlik gezdm yok artk benzinlik gördükçe duruyorum
ben bulursam sanada alıyım selçuk bende rastlayamıyorum son 2 haftadır falan!.. sanırım kavunlunun üretimi durmuş toptancı adam benzinciye sölemiş!..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi bulamadım şu kokudan yau:sorry: 3 tane benzinlik gezdm yok artk benzinlik gördükçe duruyorum
migroslara yada büyük marketlere bak, temizlik/koku reyonlarında bulursun, önceki sayfalarda resmi vardı ürünün 9-12 ytl arası değişen fiyatlarda satılıyordu en son..
yapma ibrahim abi yaa tüh ya şansa bak..ben bulursam sanada alıyım selçuk bende rastlayamıyorum son 2 haftadır falan!.. sanırım kavunlunun üretimi durmuş toptancı adam benzinciye sölemiş!..
ben airwick in kavun kokusunu kullanıyorum yuvarlak oval bi şişesi var biraz büyük ama koyacak yeriniz varsa mutlaka deneyin derim tüm arabama binenler hasta oluyo kiminin canı kavun çekiyo kiminikisi ise turbo sakız
ben bulursam sanada alıyım selçuk bende rastlayamıyorum son 2 haftadır falan!.. sanırım kavunlunun üretimi durmuş toptancı adam benzinciye sölemiş!..