evet bu kavanozlardan diğer 2sinide denedim.orman kokusu fena değil ama bayıyo.vanilya hiç kalıcı değil ve bence miğde bulandırıcı.bu 3ünden en iyisi turuncu olanı bence
hmmm cok güzel aciklamissin.. sagolasin
en kisa zamanda deniyecegim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bu kavanozlardan diğer 2sinide denedim.orman kokusu fena değil ama bayıyo.vanilya hiç kalıcı değil ve bence miğde bulandırıcı.bu 3ünden en iyisi turuncu olanı bence
hmmm cok güzel aciklamissin.. sagolasin
en kisa zamanda deniyecegim.
ii de dostum bu kokuyu kullananların %90 ı sigarada içio zati onun için kullanıo,sigaranın zararına bakmıoz ki kokusuna bakıos heheKoku kullanmayın arkadaşlar, akciğerleriniz için çok zararlı hem de öyle üfleme kanallarının önüne konanlar direkt yüzünüze püskürüyor, akciğer rahatsızlıklarına neden oluyor , araçların kendi kokuları bile yeterince zararlı. Bir gün bakmışsınız allerjik astımınız oluvermiş ondan sonra ömrünüzün sonuna kadar uğraşırsınız. Tedavisi o kadar zor ki. Kavun havuç vs kokusu arzunuzu evde mutfakta giderirsiniz.
Koku kullanmayın arkadaşlar, akciğerleriniz için çok zararlı hem de öyle üfleme kanallarının önüne konanlar direkt yüzünüze püskürüyor, akciğer rahatsızlıklarına neden oluyor , araçların kendi kokuları bile yeterince zararlı. Bir gün bakmışsınız allerjik astımınız oluvermiş ondan sonra ömrünüzün sonuna kadar uğraşırsınız. Tedavisi o kadar zor ki. Kavun havuç vs kokusu arzunuzu evde mutfakta giderirsiniz.