araç lastik seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnsnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adnsnl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaş başlıktan da anlaşılacağı gibi arabama 4 lastik alacam. pirelli p7 cinturato için çok iyi dediler. lastik firmalarının bazıları bu lastiği ısrarla öneriyor farklı markalar ise bu lastiklerin çok sert olduğu araba da verim alımayacağını söylüyor. Goodyear EfficientGrip vectra c ler için çok uygun olduğu söylendi. performans ve fiyat olarak önerebileceğiniz markalar nelerdir.

bende aynı şekilde 4 lastik almayı düşünüyorum lassa impetus üzerindeki memnundum yine aynı marka alsammı yoksa fiyat ve performans olarak daha başka önerileriniz varmı:confused:

Ben aracıma bu hafta Pirelli P6 cinturato taktım. Lastikleri korkarak (sert karekterli lastik olduğunu bildiğim için) almıştım ama bir oto dergisinin yaptığı testlerde oldukca iyi değerler almış, hatta Michelin Good Year gibi markaları geride bırakmış. O bilgilerden sonra içim birazcık olsun rahatladı. Bir iki gün şehir içinde kullandım, şimdilik fena değil. Özellikle yol konforu ve yakıt ekonomisi uzun yolda belli olacak.

Mart ayında bende bu iklemlerdeydim.P7 cinturatoyu ve ER300'ü sert hamurundan dolayı almadım,Aldığım yerde hem Efficient Grip hemde Primacy HP vardı.Efficient Gripde yumuşak ve güzel lastik, aralarında 10-15 lira oynuyordu bende Primacy HP aldım, memnunum tavsiye ederim.

Geri