Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günlerde kullan. Ben Michelin'den sonra 2 sene evvel Pirelli taktım arabaya binenler "araba amortisör istiyor" diyor, kışın Michelin Alpin'leri takıyorum araba eski günlerine geri dönüyor .
geçenlerde arkadaşın yeni taktırdığı petlas lastikleri inceledim ve beni gerçekten şaşırttı, kalite ve yumuşaklık açısından michelin den pek bir fark göremedim açıkçası, lastikleri çok beğendim
geçenlerde arkadaşın yeni taktırdığı petlas lastikleri inceledim ve beni gerçekten şaşırttı, kalite ve yumuşaklık açısından michelin den pek bir fark göremedim açıkçası, lastikleri çok beğendim
Petlas son zamanlarda güzel yatırımlar yapmış olmalı. Bir akrabam bayiliğini aldı, Petlas'ı yere göğe sığdıramıyor. İlk anda hemen hemen bütün lastikler iyi oluyor ama yapılan kilometreler arttıkca performans kayıpları, şikayetler başlıyor. Petlas önümüzdeki yıllarda da kalite artırmaya devam ederse hem kendi hem de bizler kazanırız.
İyi günlerde kullan. Ben Michelin'den sonra 2 sene evvel Pirelli taktım arabaya binenler "araba amortisör istiyor" diyor, kışın Michelin Alpin'leri takıyorum araba eski günlerine geri dönüyor .
Savaş bey, ADAC testlerinde Pirelli P6 en üst sırada görünüyor, üstelik fiyat konusunda da bariz fark var diğerleri ile arasında. Sizin memnuniyetsizliğiniz nedir ve belli bir süre sonra mı ortaya çıktı?
Bir de 185/65/15 ve 195/60/15 arasında kararsız kaldım, bridgestone'da aralarında 25 TL fark var. Pirelli'de ise 10 TL civarı. Lastikçi 185 ile araç daha dengesiz olur dedi, attı mı bilmiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Bir de başka bir lastikçi aynı lastikten T ile V hız sınıfı için "almışken V al" dedi, her ne kadar V'nin hız sınıfı 240 olsa da zararı olmaz avantajı olur yol tutuşunda dedi. Bu konuda fikriniz nedir?
Lastiğinizin orjinal ebadı neydi?Araca 195/60/15 daha uygun olur diye düşünüyorum.180-190TL aralığında bence Michelin'den başka bir alternatif düşünmeyin.Yokohamaların son fiyat durumunu bilemiyorum ama 150TL civarındaki grupta sizi tatmin edecektir.
Petlas son zamanlarda güzel yatırımlar yapmış olmalı. Bir akrabam bayiliğini aldı, Petlas'ı yere göğe sığdıramıyor. İlk anda hemen hemen bütün lastikler iyi oluyor ama yapılan kilometreler arttıkca performans kayıpları, şikayetler başlıyor. Petlas önümüzdeki yıllarda da kalite artırmaya devam ederse hem kendi hem de bizler kazanırız.
Arabamın ilk sahibi değilim, ben aldığımda üzerinde 195/60 vardı ama stepne 185/65. O yüzden orjinali 185/65 diye tahmin ediyorum. Michelin'in çok konforlu olduğu ancak çabuk aşındığı söylentileri michelin'den soğuttu açıkçası.