Araç Önerisi!? :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsteklerin ile bütçe pek uyuşmuyor Burak:) O yüzden bence Crossover/SUV'dan vazgeçip, iyi bir sedan almanın vakti gelmiş sana :)

Benim arabayı veriyim knka sana 30a olur orjin. parçalarınıda vericem hemde yeterince yüksek jipi aratmaz :D

29.900'e alırım kanka. :D

İsteklerin ile bütçe pek uyuşmuyor Burak:) O yüzden bence Crossover/SUV'dan vazgeçip, iyi bir sedan almanın vakti gelmiş sana :)

Bütçemizin şu anda uyuştuğu SUV/Crossover sınıfında tek araç Vitara 1.9 DDiS. :) Buldum bi kaç tane ama hayırlısı... :D

Otomobil önerileride olabiliir. :)

Valla kardeşim işin zor o bütçeye o tip arabalar gene inşallah bulursun klasik gelcek ama passat derim ben.

Ben dedim sana takacaktın LPG yi gez babam gez :) büyük sözü dinlemiyorsunki :) şimdide araba bulamıyorsunuz ki yazın arabaların fiyatlarında artış olur. Bence Eylül ~ Ekimi bekleyin

Ben dedim sana takacaktın LPG yi gez babam gez :) büyük sözü dinlemiyorsunki :) şimdide araba bulamıyorsunuz ki yazın arabaların fiyatlarında artış olur. Bence Eylül ~ Ekimi bekleyin

Abı Sende:D BRC'nın Aydın Şubesı Gibisn :D Bana Bıle Lpg Taktırtcan Bu Gidişle :D

Valla kardeşim işin zor o bütçeye o tip arabalar gene inşallah bulursun klasik gelcek ama passat derim ben.

İstediğimiz fiyata az km'li 2.0 TDi bulursak alıcaz inşallah arıyoruz. :)

No Tüp No Cry. :D

Abı Sende:D BRC'nın Aydın Şubesı Gibisn :D Bana Bıle Lpg Taktırtcan Bu Gidişle :D

:kop::kop::kop::kop::kop:

Geri