H
hkndvc
Bilgi Girilmemiş
Arabanızı çok seviyordunuz,geçen gün ki baskı balata olayından dolayı mı satıyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabanızı çok seviyordunuz,geçen gün ki baskı balata olayından dolayı mı satıyorsunuz?
abi hiç gerek yok değiştirmenize emin olun her arabanın kendine göre sorunları var..Evet çok seviyordum ve nazar mı değdirdim bilmiyorum ama bu sorunu bir daha yaşamamak için değiştirmeye karar verdim bakalım ne olacak bir tanıdığın arabaya bakıyorum şuan megane II astradan sonra eşşek gibi gelir ama konfor-donanım olarak bilmiyorum o olayı yaşamadan önce park yerinden çıkarken yanımda bir corllo vardı bir ona baktım bir astraya ne kadar güzel arabam var falan dedim heralde nazar değdirdim..
abi hiç gerek yok değiştirmenize emin olun her arabanın kendine göre sorunları var..
aracınız sıfır ayarında zaten satarken zarar da edersiniz.. gereksiz
sorun neydiki böyle satmalık düşünüyorsunuz
bence yaptırıldıkdan sonra binin gerçekden yazık olur 1 senelik 10 binde bile olmayan bir araba olmassa servis değiştirin yapmayın millet sanayide taklalı kağıt gibi olmuş arabaları toparlayıp biniyor sizikisi pire için yorgan yakmak olur..
bundan sonra yokuşlarda biraz daha özen gösterirsiniz olur biter..