Araç önerisi

işin kötü yanı aracı satıcaksınız sıfırına göre ucuz fiyata alan adam sıfır araç alıcak ucuza o adam keyfini sefasını sürücek aracın..

Evet Sedat bakalım ya ailemde satmamaktan yana ne olacak bilmiyorum focusdan memnun değil misin sen?

performans olarak çok memnunum 2.0 vectrayla bu kadar atik bir kullanım olmuyordu..
ama tipik bir vectra b ci olarak tipine pek alışamadım 4 köşe araba estetik yok..
ayrıca arabada kullanılan parçalar bariz bir şekilde opelden kalitesiz..
tdci ler yakıt pompası ve turbo sorunlarını da bol bol yaşıyorlar ford forumunda takıldım da biraz..

işin kötü yanı aracı satıcaksınız sıfırına göre ucuz fiyata alan adam sıfır araç alıcak ucuza o adam keyfini sefasını sürücek aracın..

Doğru diyorsun aslında biraz saf yerine konmuş olacağım bir bakayım ya aile fertlerinede görüşü sorayım bir konuşalım,benim hatamda olabilir bilmiyorum..

performans olarak çok memnunum 2.0 vectrayla bu kadar atik bir kullanım olmuyordu..
ama tipik bir vectra b ci olarak tipine pek alışamadım 4 köşe araba estetik yok..
ayrıca arabada kullanılan parçalar bariz bir şekilde opelden kalitesiz..
tdci ler yakıt pompası ve turbo sorunlarını da bol bol yaşıyorlar ford forumunda takıldım da biraz..

Anladım..

yani bir talihsizlik olmuş bozmayın moralinizi kısmetsizlik bir daha belki hiç olmaz olursa o zaman ciddi satmayı düşünürsünüz .. 8-9 bin kmdeki araç benim için fabrikadan çıkmış bir araç kadar yenidir sıfırdır..

yokuşlarda gazı esirgemeyin bağırtın arabayı biraz ki balataya çok yük binmesin..
mümkün olduğunca sıkışık trafikte öndekiyle ara biraz açılınca hareket edin milim milim takip etmeyin vs vs..

garantili araç az dur abi hallolur.. tamam anlıyorum sizi benimde petek su kaçırdı ön gögüs vsvs komple söküldü arabayı satma derecesine geldim hazır alıcısı vardı 16.000e o şartlarda vermedim yinede.. ilk engelde arabayı hor görmeyin arkadaşların dediği gibi servis felan değiştirin..

Servisimizden memnunuz Allaha şükür ama arabanın böyle yapması benim kafamdaki..

tarık pire yzünden yorgan yakma

2 yaşında ki pejo 407 2.0 dizel aracımız da tüm bakımları serviste yapılıyor düzenli olarak direksiyon pompası arızası verdi 1250 tl parça fiyatı başka da bişey demiyorummm

önerim aracını satmaaa çabuk pes ettin ama tabii ki de karar senin

Son düzenleme:
Evet çok seviyordum ve nazar mı değdirdim bilmiyorum ama bu sorunu bir daha yaşamamak için değiştirmeye karar verdim bakalım ne olacak bir tanıdığın arabaya bakıyorum şuan megane II astradan sonra eşşek gibi gelir ama konfor-donanım olarak bilmiyorum o olayı yaşamadan önce park yerinden çıkarken yanımda bir corllo vardı bir ona baktım bir astraya ne kadar güzel arabam var falan dedim heralde nazar değdirdim..

o km de araç satılırmı kardeş sen kafayı mı yedin...
bu şekilde arabanın huyunu öğrendin bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter
diyelimki balatasını yemiş ol değiştirmen gerekiyor ... taş çatlasın sana masrafı 500 lira(( hani olmaz o kadar da )) ee şimdi sen bu arabayı satcan yerine başka araba alacan alı satı zararı karı sana deyim en az 10 katı zarar edecen ....
aldığın arabadan da aynı keyfi alamaycan sonra al sana ,sıkıntı-pişmanlık, vs vs... evde hanıma çoluğa çocuğa saracan...
sende fazla para varsa ben sana hesap numaramı gönredem de hayrına oraya yatır ... sıfır arabayı 3-5 milyar düşüğüne verip başkalarını sevindireceğine araban sende kalsın da ...barı bi garibanı sevindirir sevaba girersin onun verdiği manevi huzurlada arabana keyifle binmeye devam edersin...
bak bunu bi düşün....:kop:

Son düzenleme:
Gönlümde 2.0 407 var ama bu benzin fiyatları ile tavsiye etmem :D

tavsiyem benzinli gibi sessiz, sorunsuz, sınıfındaki diğer araçlar ile dalga gecercesine az yakan magane 2 tek sorun orjinal km de uygun fiyatlı araç bulmak.

Son düzenleme:
Geri