işin kötü yanı aracı satıcaksınız sıfırına göre ucuz fiyata alan adam sıfır araç alıcak ucuza o adam keyfini sefasını sürücek aracın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Sedat bakalım ya ailemde satmamaktan yana ne olacak bilmiyorum focusdan memnun değil misin sen?
işin kötü yanı aracı satıcaksınız sıfırına göre ucuz fiyata alan adam sıfır araç alıcak ucuza o adam keyfini sefasını sürücek aracın..
performans olarak çok memnunum 2.0 vectrayla bu kadar atik bir kullanım olmuyordu..
ama tipik bir vectra b ci olarak tipine pek alışamadım 4 köşe araba estetik yok..
ayrıca arabada kullanılan parçalar bariz bir şekilde opelden kalitesiz..
tdci ler yakıt pompası ve turbo sorunlarını da bol bol yaşıyorlar ford forumunda takıldım da biraz..
Evet çok seviyordum ve nazar mı değdirdim bilmiyorum ama bu sorunu bir daha yaşamamak için değiştirmeye karar verdim bakalım ne olacak bir tanıdığın arabaya bakıyorum şuan megane II astradan sonra eşşek gibi gelir ama konfor-donanım olarak bilmiyorum o olayı yaşamadan önce park yerinden çıkarken yanımda bir corllo vardı bir ona baktım bir astraya ne kadar güzel arabam var falan dedim heralde nazar değdirdim..