- Konuyu Başlatan
tarık pire yzünden yorgan yakma
2 yaşında ki pejo 407 2.0 dizel aracımız da tüm bakımları serviste yapılıyor düzenli olarak direksiyon pompası arızası verdi 1250 tl parça fiyatı başka da bişey demiyorummm
önerim aracını satmaaa çabuk pes ettin ama tabii ki de karar senin
Doğru söylüyorsun aslında bu konuları o anlık sinir mopral bozukluğuyla mı yazdım bilmiyorum ne yapacağımı ilk kez başıma geldi arabamı hala seviyorum ondan sonra böyle araba bulamayacağım heralde yarım debriyaj yapmamak gerektiğini öğrenmiş oldum..
o km de araç satılırmı kardeş sen kafayı mı yedin...
bu şekilde arabanın huyunu öğrendin bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter
diyelimki balatasını yemiş ol değiştirmen gerekiyor ... taş çatlasın sana masrafı 500 lira(( hani olmaz o kadar da )) ee şimdi sen bu arabayı satcan yerine başka araba alacan alı satı zararı karı sana deyim en az 10 katı zarar edecen ....
aldığın arabadan da aynı keyfi alamaycan sonra al sana ,sıkıntı-pişmanlık, vs vs... evde hanıma çoluğa çocuğa saracan...
sende fazla para varsa ben sana hesap numaramı gönredem de hayrına oraya yatır ... sıfır arabayı 3-5 milyar düşüğüne verip başkalarını sevindireceğine araban sende kalsın da ...barı bi garibanı sevindirir sevaba girersin onun verdiği manevi huzurlada arabana keyifle binmeye devam edersin...
bak bunu bi düşün....
Evet ailemde bu fikirde sıfır arabayımı satacaz dediler zarar falan doğru diyorsunuz rafa alabilirim satılma konusunu bakalım..
Gönlümde 2.0 407 var ama bu benzin fiyatları ile tavsiye etmem
tavsiyem benzinli gibi sessiz, sorunsuz, sınıfındaki diğer araçlar ile dalga gecercesine az yakan magane 2 tek sorun orjinal km de uygun fiyatlı araç bulmak.
Megane II olabilir astranın konforunu donanımını veremez ama..Almaktan vazgeçmezsem büyük ihtimal binmeye devam edeceğim düşündümde yapamam bunu gibi geliyor.