Araç Saat ve Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Saat ve Kolçak

HaKaN link' Alıntı:
kolçak çok büyük rahatlık olmazsa olmazlardan benim için
çoğu araçta var zaten olmasa bile ekstradan monte ettirilebiliyor

Uzun yolda ben de kullanıyorum ama İstanbul içinde çok fazla kullanmadığımı fark ettim :)

yanlız bizim araçlarda kolçak çok dar olmamasına rağmen yanınızdaki kişi koluna kolçağa koyarsa vites değiştrmek vitesin konumu nedeniyle sanırım imkansız oluyor

şimdi burda ilk defa arabada bulduğum bir tasarım hatasını açıklıyorum dikkat dikkat, aracın içinden ön camı ne zaman açmak istesem arka camları açıyorum bu artık klasik bir durum oldu ön camın düğmeleri çok öne konulmuş kol tutma yeri yüzündende dar bir yerde bir türlü ilk elimi attığımda ulaşamıyorum düğmelere sorunum buydu teşekkürler..

bahadirusta link' Alıntı:
şimdi burda ilk defa arabada bulduğum bir tasarım hatasını açıklıyorum dikkat dikkat, aracın içinden ön camı ne zaman açmak istesem arka camları açıyorum bu artık klasik bir durum oldu ön camın düğmeleri çok öne konulmuş kol tutma yeri yüzündende dar bir yerde bir türlü ilk elimi attığımda ulaşamıyorum düğmelere sorunum buydu teşekkürler..
Aynı sıkıntıyı bende çekiyorum.Tutturamıyorum :)))

Bir incelemede de; hem cam düğmelerinin konumu hem de kolçakta yandaki kişinin kolu olduğunda vitesin geçirilemediği konuları tasarım eksikliği olarak söylenmişti.Sizlerde yaşayarak tecrübe etmiş ve teyid etmişsiniz.Aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Ancak, özellikle cam düğmelerinin konumu meselesi sanıyorum bir alışkanlık olayı.Zamanla alışırız diye düşünüyorum.

Cam açma düğmelerinin yeri konusunda bende aynı fikirdeyim.orantısız....

çağlar 52 link' Alıntı:
Cam açma düğmelerinin yeri konusunda bende aynı fikirdeyim.orantısız....

Sn. Çağlar52,

Walla ara ara sesinizi duyuyoruz onlarda da hep bir dert, hep bir tasa :)

Hoş geldiniz :)

evet sn Çağlar bey çok isyanlarda
esas isyan etmesi gereken benim 8000 de baskı balatası bitmiş biri olarak ama
aracımı buna rağmen çok seviyorum neden diyeceksiniz aracımın kıymetini bir kez daha anladım
şu an linea geldi bu da ortalama 35 bin tl lik bir araç ama acayip konforsuz berbat bir araç
bir gün de arkadaşın aracını kullandım 1.2 jetta yeni almış yok astra gibisi maalesef

Neye dayanarak vardınız bu kanıya?Açıklarmısınız?

beni mi kastetdiniz sn deathburn?

Geri