Araç Saat ve Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Saat ve Kolçak

kolçak iyi güzelde bnmki ilk aldığım gunden beri arkaya kayıyor. Çıldırtıyor beni.

deathburn link' Alıntı:
Siz baya yetenekliymişsiniz

En son elimi bıraktığımda araç takla atıyordu, tutmak istedim direksiyonu ama nafile. Ne isterse onu yaptı direksiyon.

002tuhaff geçmış olsun

deathburn link' Alıntı:
002tuhaff geçmış olsun

Elimi bıraktığım için takla atmadım, yanlış anlaşılmasın araba toparlasın kendini diye bir an direksiyonu bıraktım :) Teşekkürler.

Artı klima sisteminin fan ve hava yönlendirme konumuda kullanıldığı anda 2-3 saniye CD500 de gözüküyor.

bu arada benim havalandırmadan da fan sesi gelmeye başladı hafif sürtmeli çalışıyor gibi kapatıncada bir pervane dönme sesi oluo hafif öyle duruyor  :o

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=deathburn link=topic=84.msg10533#msg10533 date=1299069192]
002tuhaff geçmış olsun

Elimi bıraktığım için takla atmadım, yanlış anlaşılmasın araba toparlasın kendini diye bir an direksiyonu bıraktım :) Teşekkürler.
[/quote]
Haa tamam o zaman sorun yok,cambazlığa dwm  :)

:D allah allah bu kolçağı bir tek ben kullanmıyorum o zaman  :o zaten çoğu arabada kolçak falan filan yok , o zaman nereye koyuyordunuz kolunuzu öğrenebilir miyim  005hihih bende dayayım bakim kolumu rahat oluyor mu  general__p  general_Dancing

bnda once 2 tane honda civic ım oldu 2 sindede vardı valla  ;) astrada kolçak hiç oynatmasamda elim vitesteyken kolçağın ucuna yetişiyor dirseğim çok rahatsız olmuor ölede ancak ilerde durursa çok daha rahat oluyor tabiki :)

kolçak çok büyük rahatlık olmazsa olmazlardan benim için
çoğu araçta var zaten olmasa bile ekstradan monte ettirilebiliyor

Geri