Araç Saat ve Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Saat ve Kolçak

105343p kodlu kolçak güncellemesi varmış, bilgisayarla hallediyorlar sn avukatakın  011zaa

HaKaN link' Alıntı:
105343p kodlu kolçak güncellemesi varmış, bilgisayarla hallediyorlar sn avukatakın  011zaa
yok artık :) 

kolçağın kızağına arap sabunu sürüyorlarmış gmin özel olarak türkiyeye gönderdiği ondan sonra kolçak istediğimiz yere gidecekmiş istersek duracakmış  005hihih

kolçağa geriye kaymayı önleyici pim takılsa sorun hallolur aslında. ütü masaların da bile var. istediğin mesafeye gelkince kiittleme özeliği aslında çok basit iş ama opelin mühendislerinin aklına gelmemiş bu gariban  akının  aklına gelen :)

sanırım aracı test ederken hep uzun boylu kişiler oturtmuşlar beni hiç rahatsız etmiyor hatta tam geliyor fakat koltuğu bayağı öne aldığımda kolçak kısa kalıyor ve dediğiniz gibi geri kayıyor.

test surusunde tatmin ediciydi... ama vectra elegance'ın kolcagı daha genis ve rahattı...

Yahu birde o kolçak çekiliyken yan taraftakinin emniyet kemerini bağlamasını çok güçleştiriyor. Maşallah arabanın emniyet kemerinin tokasını da çok güzel sokuşturmuşlar koltuğun kenarına, babam bile bindiğinde arkaya oturuyor artık "Ben o manyak kemerle uğraşamam" diyerek. Kolçağı çekince eh, ama kolçak açıksa vay haline yan tarafın. (:

+1 kolçak ilerideyken ön yolcu kısmında kemer bağlama bir kaç deneme gerektiriyor (önde oturan yolcu adına!)

b
GNSpower link' Alıntı:
Yahu birde o kolçak çekiliyken yan taraftakinin emniyet kemerini bağlamasını çok güçleştiriyor. Maşallah arabanın emniyet kemerinin tokasını da çok güzel sokuşturmuşlar koltuğun kenarına, babam bile bindiğinde arkaya oturuyor artık "Ben o manyak kemerle uğraşamam" diyerek. Kolçağı çekince eh, ama kolçak açıksa vay haline yan tarafın. (:
bende hep yanıma oturanlarda bir sorun var zannediyordum :D

Geri