Araç Saat ve Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç Saat ve Kolçak

evet sn.Hakan  :)

şimdi linea ve 1.2 jetta yı karşılaştırmak çok mantıklı olmaz ama farklı sınıf araçlar ama
linea nın kaportası çok sağlam gelmedi kapıyı kapatırken bile bunu farkediyorsunuz
içi ve göz zevkini bozan bir iç tasarımı 1.6 benzinli olmasına rağmen benim 1.3 dizel daha seri
bir araç inanın
yeni jetta 1.2 güzel bir araç ama çok büyük açıkçası bana göre değil
tasarımı çok sıradan astra gibi yenilikçi değil
iç tasarımı önceki golfle passat arsındaydı bu da albea audi arası bişey olmuş.
Bakın Yeni passat ı kastetmiyorum yeni jetta yı kasdediyorum

Vwaraçları zaten hep bilindik çizgi ve hep bilindik şişirme fiyat tarifesi

HaKaN link' Alıntı:
kolçak çok büyük rahatlık olmazsa olmazlardan benim için

bende aynı düşüncedeyim. ama astranın kolçağı çok kullanışlı değil. hem dar hem de alçak

bahadirusta link' Alıntı:
şimdi burda ilk defa arabada bulduğum bir tasarım hatasını açıklıyorum dikkat dikkat, aracın içinden ön camı ne zaman açmak istesem arka camları açıyorum bu artık klasik bir durum oldu ön camın düğmeleri çok öne konulmuş kol tutma yeri yüzündende dar bir yerde bir türlü ilk elimi attığımda ulaşamıyorum düğmelere sorunum buydu teşekkürler..

bu konuyu daha önce de dile getirmiştik. ilk zamanlar bende hep ön diye arkaları açıyordum :) ama bu düğmelerin çok önde olmasından değil kol tutma yerinin içine doğru yerleştirilmiş olmasından kaynaklanıyor

HaKaN link' Alıntı:
......
yeni jetta 1.2 güzel bir araç ama çok büyük açıkçası bana göre değil
tasarımı çok sıradan astra gibi yenilikçi değil
iç tasarımı önceki golfle passat arsındaydı bu da albea audi arası bişey olmuş.
.......

yeni jettayı hiç beğenmedim. içi boş eski klasik arabaları çağrıştırıyor. tasarım çok sade

siz ne kadar beğenmesenizde memleketimizde sırf adı "vw" die para veren tonla adam var

Kolçağın sürekli arkaya kayması beni de çok rahatsız ediyor.

kolçağınızla mutlu olmaya bakın yapcak bişiy yok okuda :)  arada ileri ittireceksiniz.

Biraz geç oldu sanırım ama geçenlerde kolçağın içinde büyükçe bir saklama alanı olduğunu keşfettim :)

Geri