Ynt: Araç tercihi
bence de kendiniz için güzel bir secim yaptıgınıza inanıyorum. Hayırlı olsun.
bence de kendiniz için güzel bir secim yaptıgınıza inanıyorum. Hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baran_ link' Alıntı:
Tesekkur ederim.srd link' Alıntı:aracınız hayırlı olsun içinize sindiğine göre bize düşcek pek bi laf yok.
focus sınıfında yol tutuş konusunda her zaman iddialı olmuştur. performans olarak da asla üzmez. daha önce 2007 focus ghia 1.6 tdci ' ye sahip bir arkadaşla uzun yol yapmıştım en son kasanın bi önceki olanı. adamı neredeyse madara ediyorduk. 200lü hızlarda bile yol tutuşu güven veriyordu. sanırım tek eksisi yol sesi ve aracın sert mizacı. yalnız en son kasalarda sanırım bu sorunu halletmişler diye duydum tekrar hayırlı olsun
kazasız belasız sürüşler
Tesekkur ederim.dinojasie link' Alıntı:bence de kendiniz için güzel bir secim yaptıgınıza inanıyorum. Hayırlı olsun.
Burock3427 link' Alıntı:Hayırlısı olsun. Yeni Focus çok güzel bir araç. Güven veren, 110 hp çok performanslı bir araç yakıtı da performansa göre çok iyi. Donanımlısı da ayrıca çok zevk veren bir araç. Sanırım bebek var sizde ve bagajı bir sedan için çok küçük sanırım bizim hb astralar kadar. Bir tek bu nokta sizi zorlayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Kardeşim güle güle kullan, darılma ama önceki aracının rengi çok kötüydü yahu, ama bu çok güzel!
Bu arada 11 mayıs 2012 tesadüfü çok iyi.. victoryy