Araç tercihi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baran_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araç tercihi

joseph33 link' Alıntı:
Hayırlı olsun çok güzel bir seçim sizi focus sitesinden de tanıyorum güle güle kullanın. Fiyat olarakta çok iyi. Ben hb beyazına bile alamamıştım bu fiyatı.

not: Siz biliyorsunuz zatende bilmeyenler için sonyli, şerit takipli, kör noktalı, uzun far asistanlı focuslar yakında bayilerde 1.0 125 hp motorlar da eklenerek.

not2: x pakette ön farlar karartılmış değil. led gündüz farı ve bi-xenon far var.

Evet bugün yeni donanımlar listelere eklendi; hepsi çok güzel ama parası da ona göre güzel.
Ben 4 yıllık options sistemi ile aldım; 48. ayda yeni donanımlar çok ilgimi çekerse toplu ödemeyi yapmayıp yenisine geçerim.
Zaten bazı ufak tefek eklemeler yapıcam araca; şu anda hali hazırda bir çok sistemin altyapısı hazır benim araçta.

Aracım X pack değil; farklar parçalı deri koltuk + koltuk ısıtma - DRL farlar - iç ambians ışıklarının renk değiştirmesi bu özellikler yok benim aracımda.
Koltuklar ve renk umrumda değil. DRL farların olmasını isterdim ama onun içinde 5 bin tl civarı fark verilmez.
En optimum donanımı aldığımı düşünüyorum.

kesinlikle DRL farlar için 5000 tl çok bende alacak olsam x paket almam. ama yeni paketler çok cezbedici geldi  045thumbsup

Yeni aracını ilk kez kullandığında aracın konfor olarak eskisinden hayli iyi olduğunu farketmek insanı keyiften 1500 yapıyor!!  okkk

Baran_ link' Alıntı:
Erhan'cım nasip değilmiş ama en azından kardeşime aldık bir astra ucundan kıyısındanda olsa azcık astracı olduk sayılır :)

Aktaş; haksız sayılmazsın ben en azından titanium donanımda neden sony yok diye yerden yere vurdum bu aracı -ki hala aynı şeyi düşünüyorum- ama gel gör ki evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Aldığım aracın izmirdeki tit. plus donanımlı son araç olması fiyatını iyi bulmam hep birer etken oldu ve sonuçta nasipte bu varmış dedik aldık.

Aracım hazırmış, bugün gidip alıcam bir ara.
aynen kesinlikle eskilerinde olduğu gibi bi sony yakışırdı bu araca ama olsun yinede aracınız çok güzel,güzel günlerde kullanın :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yeni aracını ilk kez kullandığında aracın konfor olarak eskisinden hayli iyi olduğunu farketmek insanı keyiften 1500 yapıyor!!  okkk

Peki gardaşum, Megane3 fullden sonra, Astra J giriş donanımı aynı 1500lük etkiyi yaratırmı sence :)

Güvenlik ve sürüş keyfi konusunda o etkiyi yapacağından şüphem yok zaten :)

YSF link' Alıntı:
Peki gardaşum, Megane3 fullden sonra, Astra J giriş donanımı aynı 1500lük etkiyi yaratırmı sence :)

Güvenlik ve sürüş keyfi konusunda o etkiyi yapacağından şüphem yok zaten :)

Astra J nin düz gidişindeki kendinden eminlik Megane 3 den sonra benzer bir mutluluk verecektir gardaşum.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Astra J nin düz gidişindeki kendinden eminlik Megane 3 den sonra benzer bir mutluluk verecektir gardaşum.

Viraj kabiliyetini kıyas bile etmem diyorsun yani :)

Bu arada araç gelmiş, yarın yada c.tesi teslim ederiz dediler. Hadi hayırlısı bakalım.

YSF link' Alıntı:
Viraj kabiliyetini kıyas bile etmem diyorsun yani :)

Bu arada araç gelmiş, yarın yada c.tesi teslim ederiz dediler. Hadi hayırlısı bakalım.

Viraj kabiliyetini test etmediğim için kulaktan dolma bilgilerle kıyaslama yapmam gardaşum, ama Fluence için dediğin kadar fark var diyebilirim.

Geri