Araç Yıkama ile ilgili birkaç soru?

Ben şunu anlamadım, 1 lira atıp üstüne sıktığınız köpük mü işe yaramadı yoksa köpük falan yapmadan su sıktınız o mu işe yaramadı?

Eğer köpükse o benzinlikte ki parayla sıkıln köpükler hiç bir işe yaramıyor.Anca çok ince toz olacakta o tozlar o köpüğün katkısıyla akıp gidecek.Onu zaten tek başına tazzikli su da yapıyor.

Eğer tazzikli su çıkarmadıdiyorsanız normaldir.Aracın üstündeki toz ıslanıp daha sonra kuruyor.Bu nedenle de boyaya yapışıyor.Bunu çıkarmanın tek yolu ovalamak.Tabi neyle ovalayacağınız sizin tercihiniz.

Günün hangi saati derken size örnek vereyim ama kendimden.KEndi yaptığımın sorumluluğu bana ait siz uygularmısınız bilemem tabi.F10 kasa 5.20 bmw yi canım sıkılınca öğlen güneşinde bile yıkıyorum.Boya orjinalolduğu sürece hiç bir şey olmaz.Fakat sonradan boyanan kısım varsa oradaki macun ani sıcaklık değişiminden çatlayabilir.Düşünsenize uzun yola gidiyorsunuz 30 derece sıcaklık güneş her tarafı yakıyor ve aniden bir bulutu altından geçerken silecek yetişmeyecek yağmura giriyorsunuz.Uzun yola giden arkadaşların mutlaka başına gelmiştir.ZArar gelecek olsa o zaman gelir arabaların boyalarına.Ama fazla güneşte araba yıkamanızı tavsiye etmem sanki arabayı değilde kendinizi yıkamış gibi terliyorsunuz :)

Geri