Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6 ay önce bende sormuştum. Bana da aşağı yukarı o fiyatı verdiler. İst yada Ank. ya giden biriysen Ziebart a bir sor derim. Eğer çok fiyat farkı yoksa Ziebartta yaptırmak daha mantıklı geliyor bana

bence ii

bende yaptırdım 20gün önce boya koruma+cila+pasta 150 ytl.ye yaptırdım.çok da güsel oldu ya.ama zieberta yaptırmadım sormadıma ama pahalı orası yaa

carrefour yada migrostan praktikerden biyerden alın cilanızı kendiniz yapın bence masrafa gerek yok

Ziebartta 218 $ dıs boya koruma parlatma diye geçiyor yıldada 80$ vererek aynı işlemi yaptırabiliyorsun Ben 2 dir yaptırıyorum bi faydasını görmedim çizikler 2 yıkamadan sonra tekrar ortaya çıkıyor fırçada vurdumama rağmen,Al bi cila 3 ayda bir yap en mantıklısı ama ziebartda diamond glass var sıfır araçlar için o daha farklı bir uygulama yararını gören arkadaslarım var Onda aracın üstüne jel gibi bir sey döküyorlar ve o aracın üstünde kemiklesiyor ve bütün pislikler onla muhattap oluyor boyayla herhangi bir etkileşimi olmuyor.Oda 300 $ civarı..

ben arabayi ilk aldigimda eylul de yaptirmistim korumasini sonax ta full koruma 170 liraya yaptirmistim ben yaptir derim yararli birsey

Merhaba,
Dış boya korumasını Mayıs ayında yaptırmanı tavsiye ederim.
Yagmurdan veya geceleri çiğ yagmasından dolayı paranı boşa atabilirsin

RAINMAN' Alıntı:
Merhaba,
Dış boya korumasını Mayıs ayında yaptırmanı tavsiye ederim.
Yagmurdan veya geceleri çiğ yagmasından dolayı paranı boşa atabilirsin
DORU söylüyorsun ama aracı alalı 20gün oldu 2 3ay geçtikten sonra yaptırırssamda çamurdan tozdan üzerine lekeler birikecektir ve sonradan yapılan korumanın işşe yaramıcanı duydum biyerden bian önce havalar bikaçgün düzelse hemen yaptırrsam iimi olur acaba

havalar duzelsin ondan sonra biseye yaramaz

Geri