Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normal serviste yaptıracaksan kendin yap daha iyi derim çnkü sadece boya parlatma yapıyolar. Yani bildiğin cilanın makineyle sürülmüş hali. Eğer setifikalı bi yere yaptıracaksan araç hiç kullanılmadan yapılması en iyisi. Bunda ziebartı tavsiye ederim showroom parlaklığı kalıcı oluyor ama oda biraz tuzlu. Bide her yıl yeniletmen gerekiyor . Bu arada araban ne renk bilmiyorum ama eğer koyu renkse hemen yaptırmanı tavsiye ederim .

Würth Boya Koruma ve Cila hk

Arkadaşlar arabayı yıkatmaya gittim ve geldim.Usta bana 70 YTL ye aracıma Würth ün motor korumasını ince pasta ve cilasını üstüne de boya korumasıyla birlikte yine Würth ile jant temizliğini yapıp arabayı teslim edeceğini söyledi.Sizce fiyat ve kalite olarak uygun mu?Yaptırayım mı ne dersiniz?

emre her ne kadar son teknolojı urunude olsa pasta cıla demek zımpara demektir.. oynatma aracınla

aracın boyasıyla fazla oynamayın dıyorum bn bakın ben arabayı doru dürst yıkamıorum bile ama 0 gibi boyası ;)

resimler PEKER OTOYA TEŞEKKÜRLER...

wrth1bz0.jpg

wrth2yz6.jpg

wrth3og2.jpg

wrth4oy6.jpg

wrth5ya1.jpg

wrth6ah6.jpg

wrth7tr6.jpg

wrth8ot7.jpg

wrth9zq2.jpg

wrth10ls8.jpg

pastanın en ince olanı sürüldü...özellikle kutusunu okudum metalik boya araçlar içindir boya inceltmez yazıyordu.Kısmi pasta yapıldı zaten...Cila komple oldu üzerine de boya koruma çekildi motor temizlenip koruyucu sıkıldı plastik aksam yine würth ile parlatıldı...

Geri