Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kullaniciadi' Alıntı:
CengoCenk gecen gün Mertede gördüm sankim seni :) 41 corsaydi kirmizim birde yol vermiştim acep sen olabilirmisin ki benikide kırmızı corsa..
Büyük ihtimalle benimdir. Pazar günü akşam üstü maltepedeydim. Bu arada yol için çok teşekkürler.:) Bir ara gidip Opel Team den sticker alsam da gruptan olduğumuz belli olsa.

DEmek
Bu stiker olayini nasil yapariz ? nerden alabiliriz.Birde öneri acsakta kahvalti düzenlesek bi ara

Banada öyle geliyor,aksam maltepedeydim
Bu stiker olayini nasil yapariz ? nerden alabiliriz.Birde öneri acsakta kahvalti düzenlesek bi ara tanışsak kaynaşsak

Bu arada ben yanlış okumuşum. Merter yazmışsın. Ben maltepe anladım. Orda değildim. Belki başka corsa dır. Ama yine de yol için teşekkürler. Vermiş kadar oldun :)

pasta cila mevsimi geldimi

merhaba arkadaşlar arabama pasta cila çektireceğim nasip olursa hafta sonu yanlız bazı arkadaşlar biraz daha sonra çektir..yagmurlar malum bahar mevsimi yagmur yagacak ankara da ne kadar yagar bahar da kimbilir..lafı uzatmayım en iyisi ben çektirsem nasıl olur yoksa biraz daha sıcakları beklemek lazım mı ?sizin görüşlerinize ihtiyacım var ...tşk ederim herkese şimdiden

bence iyi olur tabi biraz daha zaman geçsin yağmur yağma ihtimali azalsın daha iyi olur oto kuaförün bekle demesi gerekir zaten ama cebine bakacağı için demeyebilir.

eyer arabanın garajı yoksa mayısı bekle derim...garajın varsa çektirebilirsin tabi....ben eski arabama kendim çekiyodum çok daha ucuza mal oluyo 1kg.lık kutulardan aldım birkaç pakette pamuk yada ustubu alıyosun...3saatte altından girdim ustunden çıktım arabanın..:)

bana maliyeti toplam 10ytl olmuştu...:) tabi bide kollarım kas yaptı o da kdv si oldu:) ama tabi araba yıkamamk gibi buda tamamen zevk meselesi..;)

valla en güzel yapılan pasta cila el ile yapılandır en ufak yerlere dahi girebilirsiniz

Geri