Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ÇBS'nin Belco Polish'ini kullanıyor boyacılar + bende, ve mükemmel bir cila. Ezgene'nin de dediği gibi makinada hem ucuz hem de çok kullanışlı. şiddetle tavsiye ediyorum.

geçen hafta koçtaşta baktım bende bulamadım o makineden, bosch'tu sanırım tam hatırlamıyorum ama 200ün üstünde fiyatı vardı almadım tabiki. Bu makineden almak lazım kesinlikle çok ucuz zaten baya da kolaylaştırır işi...

arkadaşlar 1 saat önce şişli cevahir koçtaş,taydım cihazı gördüm resimdekinden farklı galiba biraz daha büyük gibiydi fiyat 29.90 gayet iyi keçenin tanesinide 4.99,dan veriyorlar birtane siyah kaput koymuşlar deneme yaptırıyorlar ben bi çalıştırdım(elektrikli bu arada) böyle bi alet çakmaktan çalışmaz zaten,çok pratik bi alet herkes kolayca kullanabilir bence:good:

hepsiburada.com da görmüştüm... 33,90
makinenin adı: polisaj makinası

geçen haftalarda ankara praktikerde görmüştüm

waLLA yorumLarı okudum herkes çok memnun cihazın yaptıkLarından...

o kadar büyük bi mebLağda diiL fiyatı...Ben haftaya aLıcam gibi bi bakaLım nasıL yapacak ??

bende öylesine bakmıştım ama haftaya bende kapıcam koçtaştan bitane özellikle benim gibi park yeri uygun olup haftasonları arabasıyla rahatça uğraşabilen arkadaşlar için kaçmaz bi alet..

Geri